02 / 05 / 2024

zeki toçoğlu sakarya yatırımları

zeki toçoğlu sakarya yatırımları

2016 yılını ‘hizmet yılı’ olarak tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yıl hedefine ilişkin, “Bizim için başarı projelerin daima üstüne yenilerini koymaktan geçer." dedi

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya altyapı tesisi müjdesi!

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Kulübünü makamında ağırlayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yeni bir altyapı tesisinin müjdesini verdi...

Zeki Toçoğlu: Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 17 Ağustos 1999 Depreminin 17. yıldönümü vesilesiyle depremde yaşamını yitiren vatandaşları rahmetle andıklarını söyledi

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya yatırım müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Adapazarı ilçe merkezindeki ana yolları yenileyeceğiz. Asfalt sorununu çözeceğiz. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte yol çalışması başlatacağız” dedi.

Zeki Toçoğlu'ndan Sakarya'ya katlı otopark müjdesi!

Çark Caddesi’nde faaliyet gösteren esnaf ile buluşan Başkan Toçoğlu, bölgeyi de ilgilendiren katlı otopark çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Başkan Toçoğlu, “İlk otoparkımız Müftülük binası yanındaki arazi üzerine inşa edilecek." dedi

Sakarya'ya 3 yeni arıtma tesisi geliyor!

Karaman, Hendek ve Akyazı Atıksu Arıtma Tesislerinde geçtiğimiz yıl 33 Milyon 193 bin 606 metreküp su arıtıldığını açıklayan Başkan Toçoğlu, şehre kazandırılacak 3 yeni atıksu arıtma tesisiyle bu kapasitenin daha da artacağını belirtti.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

AK Parti seçim manifestosunun içerisinde yer alan başlıklardan birinin de yatay şehirleşme olmasından büyük heyecan duyduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimarinin en güzel örnekleri bizim şehrimizde var." dedi.

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Sakarya yatay mimariyle büyüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’nın yatay mimarisiyle büyüyen bir şehir olduğunu belirterek, ‘Yatay mimari konusunda ısrarımız devam edecek’ diye konuştu.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari ısrarımız devam edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya yatay mimari anlayışıyla yeşilin ve toprağın şehri olmaya devam edecek. Sakarya; yatay mimarinin en güzel şehridir” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari Sakarya'nın vazgeçilmezi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada yatay mimarinin Sakarya'nın vazgeçilmesi olduğunu söyledi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Zeki Toçoğlu: Arsa sorunu çözülürse tribün yaparız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, spor tesislerine tribün talepleri için konuştu. Başkan Toçoğlu, “ Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.

Sakarya’da yatay mimariyi önemsiyoruz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya’da yatay mimariyi önemsiyor, insanlar gökyüzüyle temas edebilsin, toprakla ilişkisi hiç kesilmesin istiyoruz.” dedi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kurban Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı, Toçoğlu, "Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz" dedi.

Sakarya'daki açılış ve temel atma törenleri devam edecek!

Sakaryalıların Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sakarya'daki açılış programının yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

Zeki Toçoğlu: Az katlı yapılardan yanayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Biz betondan değil, yeşilden yanayız. Yüksek katlı yapılardan, gökdelenlerden değil, az katlı yapılardan yanayız” dedi.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride kararlı bir duruş sergiledik!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, başta yatay mimari konusu olmak üzere Sakarya’da yürütülen çalışmalar hakkında çeşitli açıklamalar yaptı.

zeki toçoğlu sakarya yatırımları Haberi

zeki toçoğlu sakarya yatırımları


2016 yılını ‘hizmet yılı’ olarak tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yıl hedefine ilişkin, “Bizim için başarı projelerin daima üstüne yenilerini koymaktan geçer. 2016 her alanda bir başarı yılı oldu. Şimdi önümüze bakıp, yeni yılda yeni hedeflere odaklanma zamanı. Daha fazla çalışacağız. Daha fazla üreteceğiz. Sakarya yeni yılda daha da iyilerini elde etmeye devam edecek” dedi.

Şehir bu yatırımları çok sevecek

Devam eden yapı projelerine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “Şehrimizin marka değerini arttıracak en önemli projelerden biri olan Uzunçarşı’da yenileme çalışmalarımız etap etap hayata geçiriliyor. İlçelere yeni sosyal projeler kazandırmak adına da inşa işlemlerimiz kesintisiz sürüyor. Sapanca Kültür Merkezi, Maltepe Park, Kocaali Kültür Merkezi ve Karasu Sosyal Tesisi için ekiplerimiz sahada gerekli işlemleri...