21 / 05 / 2024

Zeki Yavan taziye

Zeki Yavan taziye

Esas Gayrimenkul çalışanlarından Nevzat Yavan'ın babası Zeki Yavan vefat etti. Esas Gayrimenkul vefat için taziye ilanı yayınladı.

Esas Gayrimenkul'ın acı günü! Zeki Yavan vefat etti!

Esas Gayrimenkul çalışanlarından Nevzat Yavan'ın babası Zeki Yavan vefat etti. Esas Gayrimenkul vefat için taziye ilanı yayınladı.

Batman 19 Mayıs Mahallesi'nde taziye evi ve park yapılacak!

Batman'da 250 Kişilik taziye binasının 2 dönümlük alana yapılacağını belirten Muhtar Mehmet Kolaldıran: “Yahya Kemal Beyatlı ile Şehit Öğretmenler okulu arasındaki 18 dönümlük alan da parka dönüştürülecek” dedi.

Silivri Zeki Çevik Camii ne zaman açılacak?

Silivri İlçe Kaymamı Faruk Bekarlar, restorasyonu tamamlanan Piri Mehmet Paşa Camisi ve Yeni Mahalle'de yapılan Zeki Çevik Camisi'ni inceledi. İki camiinin açılışının Ramazan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Batman'nın Yeni Mahallesi'ne taziye evi yapılacak!

Taziye evinin olmadığı Batman'ın Yeni Mahalle bölgesinde bir hayırsever yurttaş, arsa bağışında bulundu. Arsa bağışıyla taziye evi bulunmayan mahalleye yeni taziye evi yapılması kararlaştırıldı.

Zeki Toçoğlu: Dönüşümde yatay büyümeden yanayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen Vizyon Toplantısı’na katıldı. Toçoğlu, “Yüksek katlı yapılar gelişmişlik göstergesi olamaz'' dedi.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı!

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı. Yarışmada; seramik sektörüne ve eğitimine katkıda bulunmak, yaratıcı fikirleri desteklemek, seramik sektöründe tasarımın önemini vurgulamak amaçlanıyor.

Adıyaman Ulucami Mahallesi'nde taziye evi çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, hayırsever hemşerimiz Adnan Kırıktaş tarafından Ulucami Mahallesi’nde yaptırılan taziye evi inşaatını inceledi.

Zeki Toçoğlu’ndan Kaynarca’nın 41 mahallesine müjde!

Kaynarca’nın 41 mahallesine Sapanca Gölü’nün suyunu ulaştıracaklarının müjdesini veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, projede çalışmaların 22 Nisan'da gerçekleştirilecek temel atma töreni ile başlayacağını duyurdu

Tarsus Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Yeşil Mahallesi'nde yapılan Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı. Belediye Başkanı Şevket Can, parolalarının sevgi olduğunu söyledi.

Batman'da iki mahalleye taziye evi yapılması planlanıyor!

Komşu iki mahalle ortak taziye evi binası için arsa arayışlarına giren Meydan mahalle Muhtarı Ahmet Işık: “Meydan ve Yeni mahallenin taziye evine ihtiyacı var. Halen sokaklarda taziyeler için çadır kuruyoruz” dedi.

Zeki Toçoğlu: 16 ilçe için yeni projeler üretiyoruz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; "16 ilçenin ihtiyaçlarını biliyor; bu doğrultuda belediyeciliğin her bir kaleminde gerekli hizmetleri bir bir tamamlıyoruz. Şehrin tamamı için yeni projeler üretiyoruz” dedi.

Mehmet Zeki Oğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Zeki Oğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yemen Sunar tarafından 200 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Fahri Korutürk Caddesi'nde kuruldu.

Batman Kültür Mahallesi'nde yeni taziye evinin temeli atıldı!

Batman Belediyesi, kentin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük mahallelerinden biri olan Kültür mahallesinde yeni taziye evinin yapımına başladı.

Zeki Yavan taziye Haberi

Zeki Yavan taziye

Esas Gayrimenkul çalışanlarından Nevzat Yavan'ın babası Zeki Yavan vefat etti. Esas Gayrimenkul tarafından vefat için taziye ilanı yayınlandı.

Yazılı basında yayınlanan taziye ilanında şu ifadeler kullanıldı:

"Yakın çalışma arkadaşımız Nevzat Yavan'ın değerli babası Sayın Zeki Yavan beyefendiyi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekanı cennet olsun. “

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...