01 / 05 / 2024

Zeki Yazdıç

Zeki Yazdıç

Yazdıç İnşaat Metal Nakliye ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Zeki Yazdıç tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Maltepe, Çınar Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Ereğli Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ereğli Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeki Yazdıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da kuruldu

Tophane Müşiri Zeki Paşa'nın yalısı satışa çıktı!

Sultan 2. Abdülhamit Han tarafından Tophane Müşiri Zeki Paşa için yapılan. Rumelihisarı’ndaki görkemli yalı satışa çıktı. 23 odalı ve 5 salonlu yalı için 550 milyon TL’lik rekor bir fiyat biçildi..

Altan Elmas: 15 Temmuz'da milletimiz gerçek kutlu direniş öykümüzü yazdı!

15 Temmuz'u değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Üç yıl önce yaşanan ve unutmayacağımız 15 Temmuz hain darbe girişiminde milletimiz gerçek kutlu direniş öykümüzü yazdı." dedi...

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

AK Parti seçim manifestosunun içerisinde yer alan başlıklardan birinin de yatay şehirleşme olmasından büyük heyecan duyduklarını belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimarinin en güzel örnekleri bizim şehrimizde var." dedi.

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari ısrarımız devam edecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakarya yatay mimari anlayışıyla yeşilin ve toprağın şehri olmaya devam edecek. Sakarya; yatay mimarinin en güzel şehridir” dedi.

Zeki Yüksel: Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş!

Küçüklük hayalini gerçekleştirip mimar olan Gülsel İnşaat’ın sahibi ve Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yüksel, “Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş'' diye konuştu.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimari Sakarya'nın vazgeçilmezi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada yatay mimarinin Sakarya'nın vazgeçilmesi olduğunu söyledi.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Zeki Toçoğlu: Arsa sorunu çözülürse tribün yaparız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, spor tesislerine tribün talepleri için konuştu. Başkan Toçoğlu, “ Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.

Batman Zeki Otel Ekim'de açılacak!

Batman’da inşa edilen 3 yıldızlı Zeki Otel'in inşaatı tamamlandı. 9 katlı otelin gelecek ay hizmete açılması planlanıyor.

Zeki Toçoğlu: Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Kurban Bayramı vesilesiyle bazı değerlendirmeler yaptı, Toçoğlu, "Yatay mimaride Türkiye’ye örneğiz" dedi.

Zeki Celep: 2023 hedeflerine artık daha yakınız!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, "Son 16 yılda yakaladığımız büyüme trendini dünya şaşkınlıkla izliyor" dedi...

Zeki Celep: Kentsel dönüşüm ivme kazanacak!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanmasını değerlendirdi. Celep “Murat Kurum’un, kentsel dönüşüme icraatlarıyla ivme kazandıracağına inanıyoruz” diye konuştu.

Zeki Yazdıç Haberi

Zeki Yazdıç

Yazdıç İnşaat Metal Nakliye ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Zeki Yazdıç tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Maltepe, Çınar Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.


Yazdıç İnşaat Metal Nakliye ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Şirket her türlü inşaatların yapım işlerini yapmak.inşaatlar için gerekli ekipmanları hazırlamak,konut inşaatları yapmak. 2. Şirket her türlü nakliye hizmetlerini yapmak.nakliye hizmetleri için gerekli ekipmanları hazırlamak,yurt içi nakliye hizmetlerini yapmak,ev dev eve taşımacılık işlerini yürütmek,yurt dışı nakliye hizmetlerini yapmak. 3. Şirket her türlü metal ve A metal  malzemelerinin alım ve satımını yapmak.gerekli olan ekipmanları hazırlamak.dükkanlar kurmak,kiralamak,yurt içi dağıtım hizmetlerini yapmak,ithalat ve ihracatını yapmak. 4.    Şirket her türlü  yapı malzemelerinin alım ve satımını yapmak,inşaatların bakım ve onarımını yapmak. Yapı malzemelerinin yurt içi...