03 / 05 / 2024

zemin şapı fiyatları

zemin şapı fiyatları

Yapı malzemeleri alanında kalitesi ve yenilikçi ürünleri ile Avrupa'nın lider markalardan biri olan Baumit'den yaratıcı bir ürün: "Nivello Quatro". Baumit Nivello Quattro zemin şapı kendinden yayılıyor.

Volkswagen fiyatları açıklandı mı? Tiguan fiyat listesi! Sıfır araç alacaklar dikkat! 

Avrupa’nın en çok satılan SUV’u ve Volkswagen’in son yıllarda dünya çapındaki en popüler modeli Tiguan'ın fiyatları açıklandı mı? İşte Tiguan fiyat listesi... 

Tebernüş Kireçci uyarıyor: Hazır beton fiyatları yükseldi, çelik ve ahşap evlere yoğunlaşmanın sırası geldi!

Çimento fiyatlarındaki yükseliş konut fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Konut alamayan vatandaş ise yönünü ahşap ve çelik evlere çevirdi.

AP Univercity'de 1.3 milyon TL'ye 1+1! Yeni proje!

Kırıkkale Yahşihan'da hayata geçirilen AP Univercity'nin teslimlerinin 2025 yılının Ocak ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Kırıkkale AP Univercity'de fiyatlar 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. 

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 27 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler diğer betonarme evlere göre farklı yapılardır. Son dönemin popüler yapılarından olan bu ahşap evleri diğer yapılardan ayıran farklılıklar nelerdir? İşte araştırılan detaylar!

55 metrekare ahşap ev ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler son dönemin en gözde tatil yapılarından biridir. Bundan dolayı da ahşap evlerin fiyatları merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

45 metrekare ahşap ev ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap ev özellikle tatilcilerin en gözde yapılarıdır. Bungalov yani ahşap evlerin özellikleri fiyatları merak edilmektedir. Peki ahşap evler ne kadardır? İşte detaylar!

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evlerin fiyat aralığı bu yapıya sahip olmak isteyenlerce araştırılmaktadır. Peki ahşap evler ne kadardır? İşte detaylar!

100 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 17 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler özellikle tiny house tatilcilerin bir hayli ilgisini çekiyor. Hem küçük hem de ergonomik oluşu tatilin rotasını buralara çekiyor. Peki bu yapılar ne kadar? İşte detaylar!

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch, dünya çapında bilinen bir ev aletleri ve elektronik ekipman üreticisidir. Bosch bulaşık makinesi, yüksek kaliteli bir bulaşık yıkama deneyimi sunan üstün özellikleri ile öne çıkmaktadır. Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

'Vatandaş Ramazanda etsiz kalacak! Et fiyatlarına müdahale edin' çağrısı!

Son günlerde şap hastalığının da ortaya çıkmasıyla rekor artışlar yaşayan et fiyatlarından vatandaşın haricinde üretici de şikayetçi oldu. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, bakın kime nasıl bir çağrı yaptı…

Benzin, motorin, LPG'de son dakika depremi! Akaryakıt fiyatları kaç TL? BP, PO, Opet, Shell 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Dünya çapında akaryakıt fiyatları düşüyor ancak Türkiye'de sık sık zam ve indirim haberleri geliyor. Peki benzin, motorin ve LPG'nin litre fiyatı hangi şehirde kaç TL oldu? İşte İşte BP, PO, Opet, Shell, Total 21 Aralık 2022 fiyat listesi... 

Bu kış ne doğalgaz ne kömür… Vatandaş yanacak! Yeni kömür fiyatları ağızları açık bıraktı…

Başta Avrupa olmak üzere dünya çapında yaşanan enerji krizinin etkisi ve akabininde arzda yaşanan bozulmalarla kömür fiyatları rekor kırdı. Buna göre kömürün ton başına fiyatı 436,71 dolara çıktı.

zemin şapı fiyatları Haberi

zemin şapı fiyatları

Baumit'in şap ürün grubu içerisinde yer alan Nivello Quatro, iç mekan zeminlerinde kullanılmak üzere geliştirildi. Hafif yüke maruz zeminlerde, yoğun trafiğe maruz kalmayan yerlerde, özellikle yaya ya da tekerlekli ofis araçlarının kullanıldığı mekanlarda çatlak ve kırıkların oluşmadığı yüksek performansı ile farklılaşıyor. Kendiliğinden çok iyi yayılan kalsiyum sülfat bazlı ve beyaz renkte bir şap ürünü olan Nivello Quatro, halı, parke ve seramik altında kullanılabiliyor. Ayrıca eski zeminlerin renovasyonu için de son derece uygun.


Çimento, beton, kalsiyum sülfat ve asfalt zeminlerin düzeltilmesi için geliştirilen ürünün esneme kabiliyeti sayesinde yerden ısıtma sistemleriyle de başarılı sonuçlar elde edilebiliyor.

Kendiliğinden çok iyi yayılma özelliğine sahip olan Nivello Quattro, 20 mm'ye kalınlığa kadar uygulanabiliyor ve ürün döküldükten yaklaşık 4 saat sonra üzerinde yürünebiliyor.


Oluşturduğu homojen üst yüzey ve...