09 / 05 / 2024

AP Univercity'de 1.3 milyon TL'ye 1+1! Yeni proje!

AP Univercity'de 1.3 milyon TL'ye 1+1! Yeni proje!

Kırıkkale Yahşihan'da hayata geçirilen AP Univercity'nin teslimlerinin 2025 yılının Ocak ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Kırıkkale AP Univercity'de fiyatlar 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. 



AP Univercity projesi Şani İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Kırıkkale Yahşihan'da yükselen projede toplam 133 adet konut bulunuyor. 

2 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Kırıkkale AP Univercity projesinin inşaat alanı 10 bin 800 metrekare olarak belirtildi. 

AP Univercity projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon normal ve dubleks, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks olmak üzere toplamda 133 adet öğrenci rezidansı yer alıyor.

Lokasyonuyla dikkat çeken AP Univercity Vip Projesi, Kırıkkale Üniversitesi Rektörlük yerleşkesinin girişinde Tıp Fakültesinin ve Diş Hekimliği Fakültesinin hemen yanı başında yükseliyor.

AP Univercity de 1.3 milyon TL ye 1+1! Yeni proje!

Yerden ısıtmanın yer aldığı projede mutfaklar standart olmak üzere, antreli, salonlu, antreli teraslı, salonlu teraslı, tek banyo wc ve çift banyo wc olmak üzere farklı alternatifler bulunuyor.

AP Univercity Projesi'nde resepsiyon, yüksek tavan karşılama (6 metre), kapalı havuz, sauna, fin hamamı, fitness salonu ve jakuzi gibi sosyal  alanların yanı sıra; toplantı salonu, etüd alanı ve bilgisayar salonları da bulunuyor. 

Peki AP Univercity projesinin teslimleri ne zaman yapılacak? AP Univercity projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları ve AP Univercity detayları...

Teslimleri 2025 yılının Ocak ayında gerçekleştirilecek olan AP Univercity Projesi'nde yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. 500 bin TL'ye kadar kredi kullanılabilen projede kalan tutar nakit olarak ödeniyor. 

Yönetim, muhasebe ve toplantı odalarının da bulunduğu projede ayrıca katlar da çalışanların kullanacağı ve temizlik için depo nitelikli odalar da mevcut.

AP Univercity de 1.3 milyon TL ye 1+1! Yeni proje!

Kırıkkale AP Univercity Vip Projesi, orta bölümde yer alan ve rezidans sahiplerinin kullanabileceği keyif verici peyzajlarla donatılmış fuaye alanı sayesinde farklı ve ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

AP Univercity projesi tek kişilik odaları ile dikkat çekerken, söz konusu proje yüksek kira getirisi de sunuyor.

Web: https://apunivercity.com/

Lim Hill Çengelköy satışta! Yeni proje! 

Parveen Konakları satışta! Yeni proje

Kuşadası My Suits satışa çıktı! Yeniş proje!


Geri Dön