27 / 04 / 2024

Parveen Konakları satışta! Yeni proje

Parveen Konakları satışta! Yeni proje

Firma: Markalı Evim

Proje: Parveen Konakları

Markalı Evim imzasıyla Kartepe Kocaeli'nde hayata geçen Parveen Konakları satışa çıktı. Projede 54 adet daire yer alacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...



Kartepe Kocaeli'nde  Markalı Evim  firması tarafından inşa edilen proje satışa çıktı. Farklı, prestijli ve üst kalite projelerin mimarı Markalı Evim’den, Kartepe’de çok özel lokasyona sahip, tüm doğa güzelliklerine yakın, şehir merkezi ihtiyaçlarınıza yakın, çok özel bir yaşam merkezi hayata geçiyor. Parveen Konakları prestijli, ihtişamlı ve konforlu bir yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor.

Parveen Konakları satışta! Yeni proje

2 blok olarak tasarlanan projede 54 adet 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

Öte yandan şehrin yükselen trend bölgesi Kartepe’de hayata geçen Parveen Konakları ara kat ve dubleks olmak üzere farklı daire seçeneklerini bünyesinde barındırıyor.  

Etrafı çevrili site yaşamı avantajı sağlayan Parveen Konakları site girişi ve 7/24 güvenlik -kamera sistemi ile güvenlik sağlıyor.

Parveen Konakları satışta! Yeni proje

Sosyal alanları ile dikkat çeken projede, kapalı ve açık otopark, normal ve çocuk yüzme havuzu, güneşlenme alanları, site içi dinlenme alanları, yürüyüş yolları, kamelyalar ve kapalı kış bahçeleri ve çocuk oyun parkı alanları yer alıyor.

Parveen Konakları satışta! Yeni proje

Ayrıca projede, görüntülü görüşme diafon sistemi, merkezi uydu alt yapısı, giyinme odalı ve banyolu yatak odası, mutfaklarda 3'lü ankastre (ocak,davlumbaz,fırın) Merkezi ısınma sistemi, seramik ve laminant parke zemin, tavanlardan çok özel dekorasyon ve aydınlatma uygulamaları ve daireler arası ses, ısı ve su yalıtımı hazır olarak teslim ediliyor.

Parveen Konakları satışta! Yeni proje

Proje konum olarak, Kartepe Çarşı Merkesine 10 dakika, İzmit Şehir merkezine 15 dakika, Kartepe Dağı'na 10 dakika, Sapanca'ya 20 dakika, Yalavo'ya 95 kilometre ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na 75 kilometre mesafede konumlanıyor.

Markalı Evim imzasıyla Kartepe Kocaeli'nde hayata geçen Parveen Konakları satışa çıktı. Projede 54 adet daire yer alacak. Projede fiyatlar 3 milyon 500 bin TL ile  4 milyon 750 bin TL arasında değişiyor.

Gaziantep'te 26 bin metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Bu Hayat konut projesinde yüzde 20 peşinat 120 ay taksit imkanı!

Nef Arsa Çanakkale Köseler satışta! Peşinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı!


projeye sor



Geri Dön