22 / 05 / 2024

Zemin ve yapı sektöründeki tehditler ve fırsatlar

Zemin ve yapı sektöründeki tehditler ve fırsatlar

Türkiye’deki nüfus, sanayileşme, ekonomik büyümeyi destekleyecek altyapı ihtiyaçları, kamu ve özel sektör yatırımları artmakta olup, Türkiye güvenli bir liman olarak büyümektedir.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Uzlar Zemin Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzlar Zemin Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Uz tarafından kuruldu.

Retro Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Retro Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Erkardeş tarafından kuruldu.

Çizgi Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Aykut Yakut tarafından kuruldu.

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31398 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sitil Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sitil Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Yakut tarafından kuruldu.

My Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Zemin Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Duru tarafından kuruldu.

Alyansha Zemin Jeoloji Yapı Mühendislik Mimarlık Makine Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alyansha Zemin Jeoloji Yapı Mühendislik Mimarlık Makine Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Kaplan tarafından kuruldu. 

Bilgem Zemin Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Temizlik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgem Zemin Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Temizlik Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile 27 Eylül 2017'de Özlem İri tarafından kuruldu.

Salacak İnşaat ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salacak İnşaat ve Yapı Ticaret Limited Şirketi, Necdet Boler tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Üsküdar, Sultantepe Mahallesi, Selmanipak Caddesi' nde kuruldu.

Kernek İnşaat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Kernek İnşaat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi, Harun Karadağ, Ferhat Özdemir, Kemal Irmak ve İsmail Öz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Zemin ve yapı sektöründeki tehditler ve fırsatlar Haberi

Zemin ve yapı sektöründeki tehditler ve fırsatlar

Türkiye’deki nüfus, sanayileşme, ekonomik büyümeyi destekleyecek altyapı ihtiyaçları, kamu ve özel sektör yatırımları artmakta olup, Türkiye güvenli bir liman olarak büyümektedir. Yıllık konut satışının 1 milyonu aştığı ülkemizde kentsel dönüşümle birlikte zemin teknolojileride yapılan projelerden payını almıştır.deprem ülkesi olan ülkemizde doğa hareketlerine karşı ekonomik ve güvenli yapılaşmanın temelinde zemin çalışmaları vardır.her zeminde güvenli yapı inşa etmek temel mühendisliğinde çalışan yerbilimcilerin görevidir. 


Özellikle son yıllardaki derin kazılar ve iksa sistemleri, zemin projelerininde jeofizik, jeolojik ve geoteknik çalışmaların proje müşavirlik hizmetlerinde temel mühendisliğinin önemini arttırmıştır. Biz, yapı sektörünün hem mutfağında projeler ve hemde uygulamasında şantiyecilik yönüyle karşılaşılan sorunlar, çözüm ve beklentileri daha iyi analiz etmekteyiz. Özellikle çok katlı mühendislik yapıların tasarım, dizayn ve projelendirilmesinde ilgili yüksek yapı deprem yönetmeliklerinin hala çıkarılmamış olması,...