28 / 08 / 2024

Zen İskele İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Zen İskele İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Zen İskele İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015 'te, 40 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te, Turgay Kıyagan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Zen Demiryolları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Demiryolları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezer Karakaya ve Yusuf Özen ortaklığında kuruldu.

Özen Tabela Reklam Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Özen Tabela Reklam Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Tolak tarafından kuruldu.

İnci İskele İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci İskele İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Zirvem Group İskele İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirvem Group İskele İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Dönmez tarafından kuruldu.

Mnd İskele İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mnd İskele İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyithan Daş tarafından kuruldu.

Kule Grup İskele İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kule Grup İskele İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Dursun Temel tarafından kuruldu.

Czn İskele İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Czn İskele İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Mahmut Cezan ve Onur Uymalık ortaklığında kuruldu.

Ayözen Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayözen Yapı Ve İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zehra Betül Ayözen tarafından kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Brn İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülcan Çetinkaya tarafından kuruldu.

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi kuruldu!

Eksen İskele İnşaat Yapı Elemanları Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kaynar tarafından kuruldu.

Fırat İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat İskele İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Fırat tarafından kuruldu.

Zen İskele İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Zen İskele İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Zen İskele İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye bedeli ile 2 Mart 2015'te, Turgay Kıyagan Müdürlüğü'nde kuruldu.


Zen İskele İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır.        1- Hertürlü inşaat iskelesi almak, satmak, imal etmek kiraya vermek        2- Hertürlü inşaat iskelelerinin kurulumu sökülmesi işlerini yapmak        3-Yurtiçinde ve yurt dışında resmi ve özel hertürlü inşaat ve taahhüt işleri,hafriyat peyzaj,madencilik işleri yapmak,toplu konut yapımı ile ilgili gayrimenkul almak, satmak konut yapmak yada başkalarına yaptırmak.İNşaat işleriyle ilgili müşavirlik mimarlık,mühendislik etüd ve proje, tasarım işleri ve kontrolörlük hizmetleri yapmak.Hazine vakıflar ve belediyere ait arazi kiralamak, kiraladığı araziler üzerine tesisler ve inşaatlar yapmak.Yapılan tesis inşaatları işletmek.  ...