06 / 05 / 2024

Zennure Özen Coldwell Banker

Zennure Özen Coldwell Banker

Gayrimenkul Danışmanlık Markası Coldwell Banker’da, Franchise Satış Yöneticisi olarak görev alan Zennure Özen, Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörlüğü’ne terfi etti.

Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı Zennure Özen oldu!

Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerden sorumlu yönetim danışmanı oldu. Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli ismi Özen, 2013-2018 yılları arasında Coldwell Banker Türkiye operasyonu genel koordinatörü olarak görev almıştı...

Kristal Türkiye gayrimenkul satış sürecini dijitale taşıdı!

Kristal Türkiye, gayrimenkul danışmanlığının tüm süreçlerini dijitale taşıdı. Kristal Türkiye Yönetim Danışmanı Zennure Özen, korona salgını nedeniyle ikametlerinde uzun süre geçirenler evlerinin durumunu gözden geçirme vakti bulduklarına dikkat çekti.

Konut alacaklar acele etsin! 

Türkiye'de gayrimenkul satışı, 2020'nin ilk iki ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 41 artış gösterdi. Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı Zennure Özen, "Konut alacaklar acele etsin. Çünkü imalat maliyetleri henüz fiyatlara yansımadı" dedi...

Zennure Özen, Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı oldu!

Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli isimlerinden olan Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerinden sorumlu yönetim danışmanı oldu.

Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörü Zennure Özen oldu!

Gayrimenkul Danışmanlık Markası Coldwell Banker’da, Franchise Satış Yöneticisi olarak görev alan Zennure Özen, Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörlüğü’ne terfi etti.

Özen Grup, Çorlu'da Venara ile sektöre girdi!

Özen Grup, Trakya'da depreme dayanıklı binalar inşa ediyor. Onur Marketler markasıyla perakende sektöründe tanınan Özen Grup, Venara markasıyla inşaat sektörüne girdi.

ABD'de yüzen evlerin fiyatları 115 bin dolardan başlıyor!

Dünyaca ünlü tasarımcı Henry Ward yumurta şeklindeki yüzen ev prototipi çizdi. Ward'un BMT Asia Pacific ile ortak tasarladığı yüzen evlerin modeli, basit ve lüks tasarım olarak ikiye ayrılıyor

Zen Gündoğan'ın satışını Arthur ile Miller Real Estate yapıyor!

Toplam 6 bin 400 m2’lik arazi üzerinde konumlanan, 12 lüks villalık butik proje Zen Gündoğan’ın satış ve pazarlaması, Arthur&Miller Real Estate Bodrum ofisi tarafından gerçekleştiriliyor.

Perin Özen Öztürker kimdir?

Mimar Perin Özen Öztürker kimdir? Mimar Perin Özen Öztürker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Perin Özen Öztürker, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Perin Özen Öztürker...

Coldwell Banker Maximum, Kıbrıs'ta faaliyete başladı!

Avrupa'daki varlığını Türkiye ofisi ile genişleten Coldwell Banker 'ın Kıbrıs'taki ilk ofisi Coldwell Banker Maximum, 15 gayrimenkul danışmanı ile Girne 'de faaliyete başladı.

Zen Event Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Zen Event Turizm Organizasyon Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, Beşiktaş 'ta, 2 Şubat 2015 'te, Naime Güney ve Filiz Gülmez ortaklığında kuruldu.

Adana Zen Bahçe Evleri iletişim bilgileri!

4 blok şeklinde yükselen Zen Bahçe Evleri Adana İl'i Türkmenbaşı Bulvar' ında yer alıyor. Projede toplam 122 adet bulunuyor. Adana Zen Bahçe Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Zen Bahçe Konutları satış ofisi!

Adana İl'i Türkmenbaşı Bulvar' ında yükselen Zen Bahçe Konutları projesi toplam 122 adet daireden oluşuyor. Zen Bahçe Konutları satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Zennure Özen Coldwell Banker Haberi

Zennure Özen Coldwell Banker

Gayrimenkul Danışmanlık Markası Coldwell Banker’da, Franchise Satış Yöneticisi olarak görev alan Zennure Özen, Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörlüğü’ne terfi etti.


1981 Kırıkkale doğumlu Zennure Özen, 2002 Yılında Hacettepe Üniversitesi ” London School of Public Relations – İş Geliştirme” bölümünden mezun oldu. 11 yıllık üst düzey yöneticilik tecrübesine sahip olan Zennure Özen, bu süreç içerisinde Coldwel Banker’daki görevine Franchise Geliştirme Saha Yöneticisi olarak başladı ve “Power Blue’’ Broker/Gayrimenkul Danışmanı Koçluk Programı’nı ve “Blue Spirit’’ Gayrimenkul Profesyoneli İş Kültürü ve İş Planı hazırlık programını hazırladı ve yönetti. Coldwell Banker’ın Türkiye pazarında büyük ofisler geliştirilmesinde görev alan Zennure Özen, evli ve 1 çocuk annesi.


Dünya



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Gayrimenkul danışmanlık şirketlerinde atama yarışı sürüyor. Sektörünün dünyadaki önemli isimlerinden olan ve Türkiye'deki etkinliğini...