05 / 05 / 2024

Zer Bostancı projesi nerede

Zer Bostancı projesi nerede

Toplamda 62 adet konut ve 2 adet ticari birimden meydana gelen Zer Bostancı'da 36 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Zer Bostancı Evleri nerede?

Bostancı yol ve kavşak projesi imar planı askıya çıktı!

Kadıköy Bostancı Tünel Caddesi-Kayışdağı Caddesi Arası Bağlantısı Yol, Kavşak Revize Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Bostancı-Kayışdağı yol projesi 4. kez ihaleye açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bostancı-Kayışdağı arasına yapmayı planladığı yol ve kavşak için 4’üncü kez ihale açtı. Yeni ihale 21 Haziran’da yapılacak...

Huzurlu Marmara Bostancı nerede?

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve çatı dubleksi daire alternatiflerinin yer aldığı Huzurlu marmara Bostancı projesi konumu ile dikkat çekiyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor?

Zer Mecidiyeköy'de ön satışlar sürüyor!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Ceylan İnşaat’ın Mecidiyeköy’de inşa ettiği ve 4 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde yükselen Zer Mecidiyeköy projesi için ön satışlar tüm hızıyla devam ediyor. 

Zer Tuzla Marina geliyor! Yeni proje!

Ceylan İnşaat 2018 yılına Zer Tuzla Marina projesi ile başlayacağını önceden duyurmuştu. Zer Tuzla Marina 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan meydana geliyor. 

Zer Levent 2020'de teslim! Yeni proje!

Ceylan İnşaat yeni projesi Zer Levent için hazırlıklara başladı. Toplamda 495 daireden meydana gelen projede teslimlerin 2020 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 

Zer Mecidiyeköy ödeme planı!

Mecidiyeköy’de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Zer Mecidiyeköy projesi  176 lüks konuttan meydana geliyor..

Zin D Zer Çekmeköy nerede?

Zin D Zer projesi, Zin D Yatırım tarafından inşa ediliyor. Proje, 115 konut, 42 home ofis ve 73 dükkandan oluşuyor.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam eden projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerde satışlar sürüyor. 

Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Çekmeköy Zin D Zer projesi konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı bölümlerinden meydana geliyor. Peki Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Zin D Zer Çekmeköy fiyat!

Zin D Yatırım imzası taşıyan Zin D Zer Çekmeköy projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor..

Zer Kartal'da 2018'de ev sahibi yapacak kampanya!

Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğinin kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Zer Kartal'da yeni yıl kampanyası başladı. 

Bostancı Deluxe'ün lansmanı yapıldı! Yüzde 5 peşinatla!

Yapıen İnşaat, İstanbul’daki ilk projesi ‘Bostancı Deluxe'ü lansmana özel fiyat ve ödeme koşullarıyla satışa çıkardı.

Zer Bostancı projesi nerede Haberi

Zer Bostancı projesi nerede

Zer Bostancı Residence'de teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Fiyat listesi henüz netleşmeyen proje tamamı 2 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. 


"Zer Bostancı Evleri nerede?" sorusuna İstanbul Anadol Yakası Kadıköy'e bağlı Bostancı bölgesi yanıtını verebiliriz. Projede daireler ortalama 100 metrekare olarak tasarlandı. 


2016 yılı Ocak ayında lansmanı yapılması planlanan Kadıköy Zer Bostancı Konutları için ön talep toplanıyor. Proje Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 


Ceylan İnşaat Zer Bostancı'da 62 tane daire ve 2 tane ticari ünite bulunuyor. Projede 36 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor. 


Telefon: 444 70 16 

Web: www.zerbostanci.com

Özge...