04 / 05 / 2024

zeray perla 2022 projeleri

zeray perla 2022 projeleri

Zeray Perla doğayla iç içe bir hayat isteyen vatandaşlar için bahçe dubleksleriyle özel bahçe ayrıcalığı sağlıyor. Peki Zeray Perla projesi nere yükselecek?

Korkmaz Perla Çelik Çeyiz Seti'nde 780 TL'lik indirim! İşte 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

Korkmaz Perla Çelik Çeyiz Seti fiyatlarında indirime gidildi. İşte 780 TL'lik indirimin detayları.. .

Korkmaz Perla tencere setlerinde yüzde 25 indirim! Bu fırsat kaçmaz! İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Lezzetli bir yemeğin en önemli noktası tabi ki de iyi ve doğru tencere seçiminden geçer. Korkmaz’da sevenlerini unutmadı ve Perla tencere setlerinde tam yüzde 25 indirime gitti… İşte Korkmaz 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Zeray Dora Hill nerede? Zeray Dora Hill fiyat listesi 2022!

Zeray Dora Hill nerede sorusunun yanıtı ve Zeray Dora Hill fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 430 adet bağımsız bölüm yer alıyor.

Zeray Perla'da yaşam başladı!

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilen Zeray Perla projesinde yaşam başladı. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Zeray Perla 1. Etap'ta teslimler başladı!

Zeray Perla doğayla iç içe bir hayat isteyen vatandaşlar için bahçe dubleksleriyle özel bahçe ayrıcalığı sağlıyor. Peki Zeray Perla projesi nere yükselecek?

Mersin Akkuyu Santrali 2022'de devreye girecek!

Akkuyu Nükleer Santrali için süreçler planlananın gerisinde; ilk ünite en az iki yıl gecikme ile 2022'de devreye girecek.

Martı Otel, Marmaris La Perla Şubesi görev değişikliğini yayınladı!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre, Martı Resort, Martı La Perla Otellerine Genel Müdür ve Martı La Perla Oteline Tesis Müdürü Ataması yapıldı.

Ege Perla'da teslimler Aralık 2015'te başlayacak!

İş GYO'nun Ege PERLA projesinde yüzde 70 'lik satış gerçekleşirken AVM marka karması çalışmaları da başladı. Projenin 2015 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor..

İzmir Ege Perla'da metrekaresi 3 bin 120 dolara ofis!

İş GYO, İzmir’de başlattığı 170 milyon dolar yatırım değerli Ege Perla projesinde hızla ilerlemeye devam ediyor. Aralık 2015’te bitirilmesi hedeflenen Ege Perla projesinin yüzde 70’lik bölümü satıldı.

Ege Perla projesinde satışların yüzde 70'i tamamlandı!

170 milyon dolar yatırım değeri olan İş GYO'nun Ege Perla projesinde yüzde 70 'lik satış gerçekleşirken AVM marka karması çalışmaları da başladı.

Ege Perla’nın yüzde 70’i satıldı!

İş GYO tarafından İzmir’de geliştirilen Ege Perla’nın yüzde 70’i satıldı. A Kule’de yer alan 2+1 plus daireler, B Kule’de ise E ve C ofisleri tükendi.

İş GYO Ege Perla'nın yüzde 70'i satıldı!

İş GYO’nun Ege PERLA projesinde yüzde 70 ’lik satış gerçekleşirken AVM marka karması çalışmaları da başladı. Ege Perla projesi 170 milyon dolar yatırım değeriyle hızla ilerlemeye devam ediyor.

Ege Perla projesinde katlar yükseliyor!

İş GYO'nun Ege PERLA projesinde inşaat hızla devam ediyor. Büyük bir gelişim potansiyeline sahip, kentsel dönüşüm kapsamında pek çok yatırımla yepyeni bir dönemin başladığı İzmir'de, İş GYO'nun Ege PERLA projesinde katlar hızla yükseliyor.

zeray perla 2022 projeleri Haberi

zeray perla 2022 projeleri

Zeray Perla doğayla iç içe bir hayat isteyen vatandaşlar için bahçe dubleksleriyle özel bahçe ayrıcalığı sağlıyor. Peki Zeray Perla projesi nere yükselecek? Zeray Perla doğayla iç içe bir hayat isteyen vatandaşlar için bahçe dubleksleriyle özel bahçe ayrıcalığı sağlıyor.

Doğası, manzarası ve temiz havasıyla şehrin kalabalığından uzak ama şehir hayatından kopmadan bir hayat yaşama imkanı sunuyor.

Özgün mimarisi ile göz dolduran proje konfor, yüksek nitelikleri lüks, prestij sunuyor. Projenin 1.etapında toplam 124 daire 20 ticari alan , 2.etapta ise 164 daire toplam 9 blok olarak inşa edildi.

Zeray Perla hakkında konuşan Zeray Müşteri İlişkileri Yöneticisi Goncagül Armutcuoğlu proje hakkında detaylara yer verdi.

Zeray Müşteri İlişkileri Yöneticisi Goncagül Armutcuoğlu; ‘‘Tamamlamış olduğumuz projemizi hak sahipleri ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Projemizin 1.etabının tamamının teslimini iki hafta...