06 / 05 / 2024

Ege Perla'da teslimler Aralık 2015'te başlayacak!

Ege Perla'da teslimler Aralık 2015'te başlayacak!

İş GYO'nun Ege PERLA projesinde yüzde 70 'lik satış gerçekleşirken AVM marka karması çalışmaları da başladı. Projenin 2015 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor..



Sahip olduğu yatırım potansiyeline olan inançla 2013'te yatının karan alman İzmir'de, Ege Perla projesini başlatan İş GYO'nun öngörüsü Brookings Institution ve JPMorgan tarafından yapılan sıralamada İzmir'in dünyanın ekonomik anlamda en iyi performans gösteren 300 şehri arasında 2. sırada yer almasıyla taçlandı. 170 milyon dolar yatının değeri olan İş GYO'nun Ege PERLA projesinde yüzde 70 'lik satış gerçekleşirken AVM marka karması çalışmaları da başladı. 


Aralık 2015'te bitirilmesi hedeflenen Ege Perla projesinin yüzde 70'lik bölümü satıldı. Satılan ünitelerden, A Kulede yer alan 2+1 Plus daire tipleri, B Kulede ise E ve C ofisleri tükendi. Ege Perla'da yer alacak AVM'nin marka karması için de çalışmalar başladı. Projede  İzmir  ve İzmirlilerin ihtiyaç ve beklentileri üzerine eğilerek bir kiracı karması ve konsept oluşturulması planlanıyor. 


Yenigün


Geri Dön