18 / 05 / 2024

Zerepşan İnşaat Turizm iletişim

Zerepşan İnşaat Turizm iletişim

Zerepşan İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ersu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta Sefaköy, Kemal Paşa Mahallesi, Sancak Sokak'ta kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Işık ve Kemal Doğan ortaklığında kuruldu.

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Şin, Ökkeş Sevimli, Seyyid Doğan ve Umut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Zoraoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zoraoğlu İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Gündoğan tarafından kuruldu.

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Global İnşaat Turizm Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de HAtice Doğan tarafından kuruldu.

İzd İnşaat Turizm Tarım Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzd İnşaat Turizm Tarım Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Doğan tarafından kuruldu.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Hsdoğan Gıda Nakliye İnşaat Turizm Besicilik Sanayi Ve  Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenler’de yapıldı

Wien Group Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wien Group Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yıldırım tarafından kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Royalmax İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalmax İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Doğan Tarafından kuruldu.

Alkaabı İstanbul İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkaabı İstanbul İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Amın Askarawe, Hanan Askaravı ve Jamıleh Salmanıan ortaklığında kuruldu.

Zerepşan İnşaat Turizm iletişim Haberi

Zerepşan İnşaat Turizm iletişim

Zerepşan İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ersu tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu. 


Zerepşan İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...