03 / 05 / 2024

zermeram evleri teslim tarihi

zermeram evleri teslim tarihi

Seha Yapı imzasıyla hayata geçirilen Zermeram Konya 2017 güncel daire fiyatları 316 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Zermeram Evleri, 300 bin metrekare alanda inşa ediliyor...

Konya Zermeram Evleri ne zaman teslim?

Seha Yapı imzasıyla hayata geçirilen Konya Zermeram projesinde daire fiyatları 253 bin TL'den başlayarak artıyor. Peki Konya Zermeram Evleri ne zaman teslim?

Zermeram Evleri Konya daire fiyatları!

Zermeram Evleri Konya daire fiyatları 295 bin TL'den başlayarak değişiyor. Konya Zermeram projesinin ilk etabı Şubat 2019'da teslim ediliyor...

Konya Zermeram Evleri konut fiyatları!

Konya Zermeram Evleri konut fiyatları 295 bin liradan başlayarak değişiyor. Seha Yapı'nın yeni projesi Zermeram Evleri'nde ilk etap 2019 yılında teslim edilecek...

Konya Zermeram Evleri satılık!

Konya Zermeram Evleri projesinde 48 aya kadar sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor. Seha Yapı projesi Zermeram Evleri'nde ilk etap 36 ay sonra teslim ediliyor...

Zermeram Evleri Konya teslim tarihi!

Zermeram Evleri Konya teslim tarihi 36 ay olarak belirtiliyor. Konya'nın Meram ilçesinde inşa edilen projede yüzme havuzu, fitness ve spor alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor.

Toskana Orizzonte Evleri teslim tarihi!

Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede satışlar banka kredisinine uygun. Toskana Orizzonte Evleri teslim tarihi olarak ilk etap bu yıl Eylül ayında yapılacak.

Adam Kule Evleri teslim tarihi!

Toplam 350 adet home officeden meydana gelen projede daire büyüklükleri minimum 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adam Kule Evleri teslim tarihi 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Kartal Pega Evleri teslim tarihi!

Toplam 200 adet daireden meydana gelen projede dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Kartal Pega Evleri teslim tarihi 2016 Nisan ayında yapılması planlandı.

Marina Ankara Evleri teslim tarihi!

Marina Ankara Evleri teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Yüzde 7 lansman indirimi uygulanan projede 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Bahçekent Avrupark Evleri teslim tarihi!

Bahçekent Avrupark Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak Temmuz 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ataköy sahilde inşa edilen proje 127 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak 2017 yılı belirlendi. Toplam 1.381 adet daire meydana gelen projede dairelerin alanları 88 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiyor.

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi!

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

zermeram evleri teslim tarihi Haberi

zermeram evleri teslim tarihi

2019 yılının Şubat ayında teslim edilmesi planlanan Zermeram Konya projesinde yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, golf sahası, yüzme havuzu, fitness, sauna ve seyir terası gibi alternatif vakit geçirme alanları yer alıyor. 


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunan Konya Zermeram projesi; 14 bahçe dubleksi, 9 yalı ve 35 villa ile birlikte toplam 1.077 daireden meydana geliyor. 


300 bin metrekare alanda yükselen Konya Zermeram Evleri, Seha Yapı imzası taşıyor. Konya Meram'da hayata geçirilen Zermeram Evleri'ne sahip olmak isteyenlere firma bünyesinde 48 ay taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Zermeram Konya 2017 güncel daire fiyatları ise 316 bin TL'den başlıyor. 


Adres: Kozağaç Mah. Yeşil Bursa Sok. No: 8 Meram / KONYA


Telefon: 444 73 42

Web: http://