09 / 05 / 2024

Zerrin Bayrakdar

Zerrin Bayrakdar

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü, Ulaştırma Ana Bilim Dalı’ndaki görevinden 2005 yılında emekli olan Prof. Dr. Zerrin Bayrakdar kimdir? İşte Zerrin Bayrakdar'ın biyografisi...

Kentsel dönüşüm yasası tekelleşmeye mi yol açacak?

Uskumruköy Arıköy Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yeni kentsel dönüşüm kanununun tartışıldığı panelde konuşan Av. Kemal Aytaç yeni yasanın tekelleşmeye yol açacağını söyledi. Prof. Dr. Zerrin Bayrakdar ise “Anayasa Mahkemesi bir şeyler yapmayacaksa da, yurttaşlar olarak biz karşı çıkacağız” dedi.

Depremden sonra 44 bin 730 konut için fahiş fiyat artışı tespit edildi!

Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar deprem sonrası konutlarda tespit edilen fahiş fiyat artışı ile ilgili konuştu. İşte ayrıntılar...

Kasalar Otelcilik Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasalar Otelcilik Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Cengiz Aslan, Necatin Aslan ve Zerrin Savaşoğlu ortaklığında kuruldu.

Kovid-19 süreci'nde fahiş fiyat uygulayan mükelleflere denetim!

Gelir İdaresi Başkanı Bayrakdar, gıda, temizlik malzemesi, tıbbi ve hijyen malzemelerinin satışı gibi alanlarda faaliyette bulunan 12 binden fazla mükellef nezdinde haksız fiyat artışı ve stokçuluk konularında denetim yaptıklarını söyledi.

Kovid-19 mağduru vergi mükelleflerine 4 koldan destek!

Gelir İdaresi Başkanı Bayrakdar, Kovid-19 sürecinde mükelleflerden gelen taleplere ilişkin, "Süreç içinde yapılması gereken düzenlemeler, rahatlatılması gereken alanlar varsa bunların hepsi değerlendirilecek ve gerekli adımlar atılacak." dedi.

Lansa İnşaat Kimya Metal Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lansa İnşaat Kimya Metal Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bayrakdar tarafından kuruldu...

Neva Mekatronik Yapı ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neva Mekatronik Yapı ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Seyide Zerrin Hüsrevoğlu ve Haluk Hüsrevoğlu tarafından kuruldu.

Ogba Mühendislik İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogba Mühendislik İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Özkan İşler, Şeref Cem İşler, Hatice Zerrin İşler ve Rabia Zeynep İşler ortaklığında kuruldu. 

Aktas Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktas Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zerrin Aktaş tarafından kuruldu. 

Baykar Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baykar Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şüayip Bayrakdar, Kevser Şeyma Karayel ve Ömer Faruk Güney ortaklığında 750 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye'de toplanan vergilerin yüzde 44,5'i İstanbul'dan!

İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Bekir Bayrakdar, "Geçen yıl Türkiye'de toplanan vergilerin, Büyük Mükellefler Vergi Dairesi başkanlığı dahil, yüzde 44,5'i İstanbul'dan toplandı." dedi.

Zerrin Özgüle İnşaat 60 yaş üstü için özel proje yapacak!

Bursa Bademli'de Zer Bademli Evleri'ni inşaa eden Zerrin Özgüle İnşaat, lokasyonu ve sosyal donatı alanları ile fark oluşturan villalar sunmayı hedefliyor.

Zerrin Tekindor Londra'dan 2 milyon 200 bin TL'ye ev aldı!

Zerrin Tekindor Londra Notting Hill'de bir daire sahibi oldu. 500 bin Pound'a (2 milyon 200 bin TL) aldığı evde eski eşi Çetin Tekindor'dan olan oğlu Hira kalıyor.

Zerrin Bayrakdar Haberi

Zerrin Bayrakdar

Zerrin Bayrakdar kimdir?

Zerrin Bayrakdar, 1 Ocak 1943 Erzurum doğumlu. 1954 yılında Kiray İlkokulu’ndan, 1957’de Reyhanlı Ortaokulu’ndan, 1960’da Çamlıca Kız Lisesi’nden mezun olan Zerrin Bayrakdar "Prof. Dr." unvanına sahip.


İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü’nden 1965 yılında mezun olan Prof. Dr. Zerrin Bayrakdar, yüksek lisansını İstanbul Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, İnşaat Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Ulaştırma Programı’nda 1972 yılında tamamladı. 


Bayrakdar, doktorasını İstanbul Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, İnşaat Mühendisliği Ana Bilim Dalı Ulaştırma Programı’nda 28 Kasım 1979 tarihinde bitirdi. 


Zerrin Bayrakdar, 08 Mayıs 1972’de İstanbul Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi, İnşaat Mühendisliği, Ulaştırma Anabilim Dalı’nda ve 31 Mayıs 1972’de İstanbul Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi, Harita Mühendisliği Bölümü’nde asistan, 


25 Kasım 1982’de Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü, Ulaştırma Ana Bilim...