01 / 05 / 2024

Zerrin Özgüle İnşaat projesi

Zerrin Özgüle İnşaat projesi

Bursa Bademli'de Zer Bademli Evleri'ni inşaa eden Zerrin Özgüle İnşaat, lokasyonu ve sosyal donatı alanları ile fark oluşturan villalar sunmayı hedefliyor.

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Özgül tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Özgürdoruk İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özgürdoruk İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Behçet Engin tarafından kuruldu.

Yüzgüleç Nalburiye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzgüleç Nalburiye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta Sulhaddin Yüzgüleç tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özgün Üstündağ tarafından kuruldu.

Özgüven İnşaat Orya Asya'da 1500 konut inşa edecek! 

Pandemide yatırımlarına hız kesmeden devam eden, Özgüven İnşaat Orta Asya'da 1500 konutluk yeni proje için çalışmalara başlıyor. 

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirket bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahammed S.T. Tawfık tarafından kuruldu.

Özgüneş Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüneş Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Şahin tarafından kuruldu.

Zerrin Özgüle İnşaat projesi Haberi

Zerrin Özgüle İnşaat projesi


Bursa Bademli'de Zer Bademli Evleri'ni inşaa eden Zerrin Özgüle İnşaat, lokasyonu ve sosyal donatı alanları ile fark oluşturan villalar sunmayı hedefliyor. Yeşil Çevre Evi sertifikasını da almaya hazırlandıklarım kaydeden Zerrin Özgüle İnşaat Yönetim Kumlu Başkanı Zerrin Özgüle, bir diğer konut projelerinin ise 60 yaş üstü kişilerin yaşamını olaylaştıracakları alanlarıyla Zer Köyü projesi olacağını söyledi. Bursa'da 2005'ten bu yana iş merkezi ve plaza projeleri inşa ettikleri bilgisini veren Özgüle, "İlk villa projemiz olan Zer Bademli Evleri'ne 2015'in Kasım ayında başladık. 


Projenin kaba inşaatı tamamlandı. 2017'nin ilk çeyreğinde ise anahtar teslimini yapmayı planlıyoruz" dedi. 

Projenin konumuyla dikkat çektiğini belirten Zerrin Özgüle, tüm evlerin dağ manzaralı olduğunu ifade ederek, villaların 800 metrekarelik bahçe içinde yer aldığını, her villanın 550 metrekare ve iki kattan oluştuğunu...