02 / 05 / 2024

Zeugma Konaklama Hizmetleri

Zeugma Konaklama Hizmetleri

Zeugma Konaklama Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Sami Taşdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi, Ebuzziya Caddesi'nde kuruldu.

Enka Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enka Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yeşil ve Zeynel Yaman ortaklığında kuruldu.

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yunus Kaya tarafından kuruldu.

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gayrettepe Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Trafik cezası, harç, pasaport MTV 1 Ocak’tan sonra eskisi gibi olmayacak! İşte 2023 tablosu!

Vergi ve harçlarda ödenecek tutarlar, konaklama hizmetleri, eğlence vergisi yeni yıldan itibaren yeniden tamamen değişiyor. İşte detaylar!

Palmera Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Palmera Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ahmet Emir Yılmaz ve Orhan Turgay ortaklığında kuruldu.

Otelins Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Otelins Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta Murat Güler tarafından kuruldu.

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Stella Stays Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de Alaa Qusaı M. Alghusseın, Hamza Al-Saadı ve Marc Dıab ortaklığında kuruldu.

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Çiğdem Kılınç tarafından kuruldu.

Nazlı Konaklama Hizmetleri Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Nazlı Konaklama Hizmetleri Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çalış tarafından kuruldu.

Mayar Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mayar Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Eyüpoğlu tarafından kuruldu.

Agora Konaklama Ve Kafe Restoran Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Agora Konaklama Ve Kafe Restoran Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Gönülcan tarafından kuruldu.

Zeus Konaklama Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeus Konaklama Hizmetleri Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Şahin tarafından kuruldu.

Mihrabat Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mihrabat Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Baytar tarafından kuruldu.

Zeugma Konaklama Hizmetleri Haberi

Zeugma Konaklama Hizmetleri

Zeugma Konaklama Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Sami Taşdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de kuruldu. 


Zeugma Konaklama Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır: a.-Turizme yönelik yurtiçinde ve yurt dışında otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b.- Her türlü restorant, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. c -Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir...