06 / 05 / 2024

Zeugma mozaik iş bankası

Zeugma mozaik iş bankası

Zeugma Antik Kenti’nde yapılan kazılarda 3 yeni mozaik bulundu. Türkiye İş Bankası, sponsor olduğu ‘Muzalar Evi’ kazı çalışmalarına desteğinin 2017’ ye kadar süreceğini açıkladı.

Park Mozaik’te bahar şenliği!

Park Mozaik'te yaşam tüm güzelliğiyle devam ediyor. Park Mozaik sakinleri, baharı tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte ilkini gerçekleştirdikleri Bahar Şenliği ile karşıladı.

Park Mozaik projesinin yüzde 70'i satıldı!

Bir TEPE ve MESA projesi olan Park Mozaik projesinde yaşam başladı. Yaşamkent’te yükselen Park Mozaik projesinin yüzde 70’i satıldı.

Dumankaya Mozaik 72 ay 0 faiz fırsatı için son gün yarın!

Dumankaya Mozaik projesinde Ramazan ayı kampanyası kapsamında başlatılan 72 ay 0 faiz fırsatı için son gün yarın...

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 11 Ocak!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 11 Ocak. 60 ay 0 faiz fırsatı ile satışlarına devam eden projede dairelerin alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 31 Aralık. TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta olan projede dairelerin büyüklükleri 48 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.

İsrail'deki kazı çalışmalarında 700 yıllık mozaikler bulundu!

İsrail'in Lod kentinde turizm merkezi inşası sırasında yapılan kazılarda, Roma dönemine ait bin 700 yıllık mozaik işlemeli zemin bulundu.

Dumankaya Mozaik kampanyası için bugün son gün!

Dumankaya Mozaik kampanyası için bugün son gün. Teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülen proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 17 Haziran!

Yüzde 12 indirim fırsatı sunan Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 17 Haziran. Teslimlerin Nisan 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanan projede Dumankaya İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Okan Towers Gaziantep'te yükseliyor!

GAZİANTEP Şehitkamil'de Adliye Sarayı, ipek Yolu, Zeugma Mozaik Müzesi ve Sankopark'a komşu konumda yükselen Okan Towers'ta 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor.

Mesa'dan Ankara'da 970 milyon TL yatırımla 2 proje!

MESA Ankara'da değeri 970 milyon lirayı bulan 2 gayrimenkul projesi hayata geçirecek. Mesa Mesken, Tepe İnşaat'la birlikte Ankara Yaşamkent'te geliştirdiği projesi Park Mozaik'i satışa çıkardı. Mesa Koza 66'da ise 206 konut inşa edilecek.

Park Mozaik Ankara'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mesa Mesken, Tepe İnşaat’la birlikte Ankara Yaşamkent’te geliştirdiği yeni projesi Park Mozaik’i satışa çıkardı. 13 binadan oluşacak 885 konutluk projede konut fiyatları 470 bin lira ile 1 milyon 133 bin lira arasında değişiyor.

Gaziantep'e Anadolu Arkeoloji Enstitüsü kurulacak!

Gaziantep'e "Anadolu Arkeoloji Enstitüsü" kurulacağı bildirildi. Enstitünün tanıtım toplantısı 14 Şubat'ta Zeugma Mozaik Müzesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Gaziantep turizmi Çingene kızının tarihi ile hareketlendi!

Açıldığı günden itibaren ziyaretçi sayısı her geçen gün artan Zeugma Mozaik Müzesi'ni geçen yıl 206 bin kişi gezdi.Gaziantep Kültür ve Turizm Müdürü Özuslu: "herkes Çingene kızının tarihi atmosferini görmek istiyor"dedi.

Zeugma mozaik iş bankası Haberi

Zeugma mozaik iş bankası

Dünyanın önde gelen açık hava müzelerinden biri olan Zeugma Antik Kenti’nde sürdürülen ‘Muzalar (Esin Perileri) Evi’ kazı çalışmalarında gün yüzüne çıkarılan üç yeni mozaik basına tanıtıldı. Türkiye İş Bankası’nın destek verdiği kazılarda çıkarılan mozaikler, kazı başkanı Prof. Dr. Kutalmış Görkay tarafından tanıtıldı. Kazılarda Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi  ve İş Bankası’nın desteğiyle önemli mesafe kat ettiklerini vurgulayan Görkay “Hala kazılmamış alanlar var.


Burada kaya oyma mekanlar mevcut. Bu evlerin  şimdilik birine ulaştık, evde altı mekan var. Bu yıl yaptığımız kazılarda 3 yeni  mozaiği gün yüzüne çıkardık” dedi. Görkay, 2005 yılından beri gerçekleştikleri kazılara yaklaşık 7 milyon lira harcandığını dile getirdi. Tanıtımda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise kültürel mirasın büyük bir zenginlik olduğunu belirterek bu güzel eseri...