04 / 05 / 2024

Zeugma yeni mozaik

Zeugma yeni mozaik

Gaziantep'teki Zeugma Antik Kenti kazı başkanı Prof. Dr. Görkay "Bu yıl yaptığımız kazılarda üç yeni mozaiği gün yüzüne çıkardık. Hâlâ kazılmamış alanlar var " dedi

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

Dumankaya Mozaik'te 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dumankaya İnşaat şimdi de Anadolu yakasındaki Sancaktepe'de inşa ettiği Dumankaya Mozaik projesinde, 60 ay sıfır faiz veya yüzde 12 indirim avantajıyla 200 bin liraya yeni daire kampanyası ile öne çıkıyor.

Park Mozaik’te yeni yıl partisi düzenlendi!

TEPE İnşaat ve MESA Mesken'in Ankara Yaşamkent’teki ortak projesi Park MOZAİK’ten konut alanlar renkli bir partiyle yeni yıla merhaba dedi.

Dumankaya İnşaat'tan yeni kampanya!

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.

Dumankaya yeni kampanya yaptı!

DUMANKAYA İnşaat, Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde yeni kampanya başlattı. Projelerde 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim avantajı sunuluyor.

Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik'te yeni kampanya!

Dumankaya İnşaat, yeni kampanyasında Ritim İstanbul ve Dumankaya Mozaik projelerinde sunacağı fırsatlar ile ev sahibi olmayı zahmetsiz bir hale getiriyor.

Dumankaya Mozaik'te ev sahibi olmak sıfır zahmetli!

''Dumankaya Mozaik'te ev sahibi olmak sıfır zahmetli'' sloganıyla yeni kampanyada olan Dumankaya Mozaik'te teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Knoll yeni dış mekan ürünlerini satışa sundu!

Dünyanın en prestijli tasarım ve dekorasyon markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Mozaik, David Adjaye, Richard Schultz ve Eero Saarinen imzası taşıyan, dünya markası Knoll’un yeni dış mekan ürünlerini satışa sunmaya başladı.

Park Mozaik Ankara'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mesa Mesken, Tepe İnşaat’la birlikte Ankara Yaşamkent’te geliştirdiği yeni projesi Park Mozaik’i satışa çıkardı. 13 binadan oluşacak 885 konutluk projede konut fiyatları 470 bin lira ile 1 milyon 133 bin lira arasında değişiyor.

Konya Mozaik Park'ta daire satışları devam ediyor!

SOMUNCU Grup'un yeni projesi Mozaik Park, butik konseptli ve mimarisiyle Konya'daki konut sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Projenin, ailelerin tercihi olma sebebi ise geniş dairelerden oluşması.

Hatay Arkeoloji Müzesi Zeugma'yı geride bırakacak!

Yaklaşık 3 bin 500 metrekare mozaiğin sergileneceği Hatay Arkeoloji Müzesi, 2 bin 462 metrekare mozaiğe ev sahipliği yapan Zeugma Mozaik Müzesi'ni geride bırakarak, dünyanın en büyük mozaik koleksiyonuna sahip olacak.

Park Mozaik'te yeni yıl partisi!

TEPE İnşaat ve MESA Mesken'in Ankara Yaşamkent'teki ortak projesi Park MOZAİK'ten konut alanlar yeni yıl partisinde bir araya geldi.TEPE İnşaat ve MESA Holding'in üst düzey yöneticileri ve proje çalışanlan da yeni yıl kokteyli davetlileri arasındaydı.

Park Mozaik Konutları yeni yıl partisi düzenlendi!

TEPE İnşaat ve MESA Mesken'in Ankara Yaşamkent'teki ortak projesi Park MOZAİK'ten konut alanlar satış ofisinde düzenlenen yeni yıl partisinde bir araya geldi ve komşularıyla tanıştılar...

Zeugma yeni mozaik Haberi

Zeugma yeni mozaik

Zeugma Antik Kenti'nde sürdürülen "Muzalar Evi"ndeki kazı çalışmalarında üç yeni mozaik gün yüzüne çıkarıldı. Türkiye İş Bankası'nın destek verdiği kazılarda çıkarılan mozaikler kazı başkanı Prof. Dr. Kutalmış Görkay tarafından tanıtıldı. Görkay, Roma'nın doğu sınırlarındaki en önemli merkezlerinden birinin Zeugma olduğunu söyledi. Antik kentte 2007'de başladıkları çalışmalarda "Muzalar Evi"ni bulduklarını hatırlatan Görkay, çalışmalara bir süre ara verdikten sonra 2012'de yeniden başladıklarını ifade etti. Kazılarda Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve İş Bankası'nın desteğiyle önemli mesafe kat ettiklerini vurgulayan Görkay, "Hâlâ kazılmamış alanlar var. Burada kaya oyma mekânlar mevcut. Bu evlerin şimdilik birine ulaştık, evde altı mekân var. Bu yıl yaptığımız kazılarda üç yeni mozaiği gün yüzüne çıkardık" dedi. Kazı sezonunun bittiğine ve en önemli aşamaya geçtiklerine işaret eden...