02 / 05 / 2024

Zexın Yang

Zexın Yang

CHN İnternational Travel Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Zexın Yang ve Haıbın Qıao ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Fatih, Hobyar Mahallesi'nde kuruldu.

Garanti Bankası yarışa sonradan girdi dev müjdeyi de verdi! Emekli promosyonlarında çılgın yangın! Kimse beklemiyordu!

Garanti geriden koşup yeni müjdeyi verdi. Kimsenin beklemediği o rakamı resmen açıkladı. İşte Garanti 2023 emeklilik promosyon oranları aşağıdaki gibidir...

Dolarda yangın yeri! Dolar resmen uçuşa geçti! Dolar alalım mı, bozduralım mı? İşte son dakika dolar/TL 23 Ağustos 2022

Fed'in beklenenden daha şahin kararlar alacağına yönelik beklentiler ve Avrupa'da artan enerji krizi korkusu Euro/dolar'ın gerilemesine yol açarken dolar resmen uçuşa geçti. Dolar bugün yangın yeri gibi. Peki dolar alalım mı, bozduralım mı? İşte son dakika dolar kuru 23 Ağustos 2022...

Ormana bitişik parselde yapı inşa edilemeyecek!

Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik'e göre; ormana bitişik parselde yapı inşaatına izin verilmeyecek. 

Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2021!

Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31665 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31294 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Günlük 1 TL’den başlayan fiyatlarla konut sigortası yaptırın!

Mapfre Sigorta Konut Sigortaları Servis Yöneticisi Müge Büyükkarakaş, Çağdaş Güvence Sigortası’nın yangın, hırsızlık ve daha pek çok olumsuz durumu teminat kapsamına aldığını belirterek," Mapfre Sigorta olarak günlük 1 TL’den başlayan avantajlı fiyatlar ile konut sigortası yapıyoruz” dedi...

DYOTHERM ISOLTECO 110 ile binalarda 360 derece koruma!

DYOTHERM ISOLTECO 110, Binalarda A sınıfı yangın direnci sağlıyor.  ‘Binaların Yangından Korunması Hakkındaki Yönetmelik’te yer alan kriterleri karşılayan DYOTHERM ISOLTECO 110; Isı yalıtım kabiliyeti yanında A sınıfı yangın direnci özelliğine de sahip.

Hükümet konaklarının yangınla mücadele giderlerini İçişleri Bakanlığı belirleyecek!

İl ve ilçelerdeki Hükümet konaklarının yangınla mücadele giderleri İçişleri Bakanlığı tarafından tespit edilecek..

Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelikte değişiklik!

Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Bina 10 kattan fazlaysa taş ve cam yünü kullanılmalı!

İZODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İnşaat Mühendisi Ertuğrul Şen, Londra'da yaşanan yangınının sonrasında, Türkiye'deki binaların yangına karşı dayanıklılık durumunu açıkladı..

Yurt binalarının denetim alanına alınmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik'in kapsamının genişletilmesine ve yurt binalarının denetim alanına alınmasına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Yangına ilk önlem, binaların proje aşamasında alınmalı!

Ülkemizde son yıllarda büyük mesafeler kat eden inşaat ve yapı sektörü, binaların yangın güvenliğini Yangından Korunma Haftası (İtfaiyecilik Haftası) dolayısıyla masaya yatırdı.

Zexın Yang Haberi

Zexın Yang

CHN İnternational Travel Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Zexın Yang ve Haıbın Qıao ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Fatih, Hobyar Mahallesi'nde kuruldu.


CHN İnternational Travel Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İç ve dış turizme hizmet verecek suretle Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü,dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çaybahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme,eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu,hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli...