04 / 05 / 2024

zeybek toki duvarları

zeybek toki duvarları

Aydın'ın Efeler ilçesinde yıllardır türlü çeşitli sorunlarla boğuşan ve pek çok konuda mağduriyetler yaşayan Zeybek Mahallesi TOKİ Konutları 'nın sakinleri, son zamanlarda olumlu gelişmeler yaşıyorlar.

Nihat Zeybekçi Denizli TOKİ konutlarının kura çekilişine katıldı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Denizli'nin Babadağ ilçesinde heyelan riskine karşı yaptırılan TOKİ konutlarının kura çekim törenine katıldı.

Zeybek TOKİ Konutları'nın duvarları yenileniyor!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yıllardır türlü çeşitli sorunlarla boğuşan ve pek çok konuda mağduriyetler yaşayan Zeybek Mahallesi TOKİ Konutları 'nın sakinleri, son zamanlarda olumlu gelişmeler yaşıyorlar.

Yunusemre TOKİ Camisi onarıldı!

Yunusemre 'de yer alan Toki Camisi, tadilat çalışması yapılarak ibadete daha uygun hale getirildi. İşadamı Abdülcabbar Kara tarafından Yunusemre Belediyesi 'nin desteğiyle yenilenen camide lokma döküldü,

Akyazı TOKİ Konutları 29 Ağustos'ta teslim edilecek!

Akyazı'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan bir süredir beklemekte olan Akyazı Toki Evleri daire sahiplerini sevindirecek müjde, TOKİ ile yoğun bir şekilde görüşmelerini sürdüren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'dan geldi.

Aksantaş TOKİ Camisi'nin tadilatına başlandı!

Adana 'nın Yüreğir İlçes i'nde Aksantaş Konutları alanında bulunan ve 26 Temmuz 2013 tarihinde çıkan yangında büyük hasar gören Aksantaş Toki Camii 'sinin tadilatına başlandı.

Havaalanı Kavşağı-Toki Konutları arasında yol yapım çalışmaları yapılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Havaalanı kavşağı- Toki Konutları arasında yapımı devam eden yol da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Nihat Zeybekçi: Türkiye doğrudan yatırımcılar için cazip bir ülke!

Ekenomi Bakanı Zeybekçi, Türkiye’nin uluslararası doğrudan yatırımcılar için güvenli bir liman ve cazip bir ülke olmaya devam ettiğini söyledi.yılın ilk yarısında gerçekleşen 6 milyar 763 milyon dolarlık yatırımın bunun kanıtı olduğunu belirtti.

Mehmet Ergün Turan: Toki kentsel dönüşümde daha etkin bir rol alacak!

Kar amacı gitmeyin bir devlet kuruluiu olduklarını vurgulayan Toki Başkanı Mehmet Ergün Turan kentsel dönüşümde daha aktif rol alacaklarını söyleyen Turan kentsel dönüşünüm içinde mutlaka özel sektörün de olması gerektiğini kaydetti.

Toki 182 taşınmazı satışa çıkardı' 240 ay vade!

Toki, Gaziantep, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor. Toki, 240 ay vade yapma imkanı sunuyor..

Toki, 240 ay vadeyle işyeri sahibi yapıyor!

Toki 35 İlde 182 Taşınmazı Açık Artırmayla Satışa Sunan Toki, 240 Ay Vade İle İş Yeri Sahibi Yapıyor. Toki 35 ilde 137'si iş yeri, 45'i konut olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor.

TOKİ'den 240 ay vadeyle işyeri!

35 İlde 182 Taşınmazı Açık Artırmayla Satışa Sunan Toki, 240 Ay Vade İle İş Yeri Sahibi Yapıyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Nihat Zeybekçi: Moody's’den artı yönde bir beklentim yok!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, NTV'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, "Moody's’den artı yönde bir beklentim yok, eksi yönde bir beklentim var. Çünkü siyasi değerlendirecektir" dedi.

Toki Ankara'da Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'ni kuruyor!

Toki, 1402 yılında Osmanlı Padişahı Yıldırım Beyazıt ile Timur arasında yapılan Ankara Savaşı'nın meydana geldiği alanda Yıldırım Beyazıt'm adını yaşatacak dev bir üniversite kampüsü kuruyor...

zeybek toki duvarları Haberi

zeybek toki duvarları


Aydın'ın Efeler ilçesinde yıllardır türlü çeşitli sorunlarla boğuşan ve pek çok konuda mağduriyetler yaşayan Zeybek Mahallesi TOKİ Konutları'nın sakinleri, son zamanlarda olumlu gelişmeler yaşıyorlar. 


Kendilerine yeni bir site yönetimi seçtikleri dönemden bu yana, yaklaşık 2 yılı aşkın süredir sitenin adeta çehresinin değişmesinden oldukça memnun olan Zeybek TOKİ Sakinleri, bu iyiye gidişten umutlular. 


Geçen yıl sitenin etrafına duvar inşaa edilmesinin ardından, sitede yaşanan hırsızlık ve asayiş olayları bir hayli azalmış ve sitenin güvenliği büyükölçüde sağlanmıştı. 


Site yönetimi, şimdi de bu duvarın kırmızı beyaz renklere boyanmasına girişti. Böylece sitenin insan psikolojisini olumsuz etkileyen grilikten kurtulması, daha renkli ve daha bakımlı bir görünüme kavuşarak site sakinlerinin kendilerini daha iyi hissetmelerine katkı sağlaması umuluyor. 


Sitenin duvarlarını boyamaya başlayan Ahmet Kemahlı da site sakinlerinden birisi. Kemahlı, 15 bina...