06 / 05 / 2024

Zeydan Karalar inşaat

Zeydan Karalar inşaat

Seyhan belediye Başkanı Zeydan Karalar, inşaat sektörünün ülkelerin kalkınmasına önemli katkılar sağladığını belirterek, bu anlamda Adana’nın da kalkınabilmesi için de inşaat sektörünün hareketlenmesi gerektiğini söyledi.

Devlet Bahçeli Köprüsü inşaatı 4 yılda tamamlanamadı!

Temeli 30 Mart 2016'da atılan fakat aradan geçen 4 senede sadece üçte biri tamamlanabilen Adana'daki Devlet Bahçeli Köprüsü için, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, destek beklediklerini belirtti...

Adana'da fayların üzerine inşaat yapılamayacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, büyükşehir belediye başkanlarının fayların üzerinde inşaat yapılmaması, kaçak inşaatlarla mücadele gibi depremden önce alınabilecek yapılabilecek tüm tedbirlerle ilgili bir karar alacaklarını söyledi.

Zeydan Karalar: İnşaat olmazsa ekonomide durgunluk olur!

Özel bir firmanın  konut-yaşam alanı açılışına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "İnşaat olmazsa ekonomide durgunluk olur. İnşaatı hareketlendirmek lazım ve biz de bunun için mimarlarla ve müteahhitlerle sürekli birlikte çalışıyoruz." dedi.

Zeydan Karalar: Seyhan'ın yüzde 70'i yenilenmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile Ankara’da görüşen Başkan Zeydan Karalar, Seyhan’ın yüzde 70’inin yenilenmesi gerektiği ve bu nedenle Bakan Sarı’nın Adana için bir şans olduğunu söyledi.

Zeydan Karalar: Seyhan'daki dönüşüm için onay bekliyoruz!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar: "Aylardır hatta yıllardır onaylanmayan, Seyhan'ı dönüştürecek, değiştirecek çok çok önemli projelerimiz var. Bunlar gibi bir sürü projemiz var tabi, bakanlıkta da onay bekliyoruz." dedi.

Zeydan Karalar: Kentsel dönüşümle ilgili 17 aydır bekliyoruz!

Sadece Seyhan için değil Adana açısından da en önemli projelerden bir tanesi olarak nitelendirdiği Kent Meydanı’nın Adana’nın 100 yıllık projesi olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar,’’Kent Meydanı bizim onurumuzdur’’ dedi.

İnşaat sektörü ülkenin kalkınmasına katkı sağlıyor!

Seyhan belediye Başkanı Zeydan Karalar, inşaat sektörünün ülkelerin kalkınmasına önemli katkılar sağladığını belirterek, bu anlamda Adana’nın da kalkınabilmesi için de inşaat sektörünün hareketlenmesi gerektiğini söyledi.

İnşaat sektörü Adana'nın kalkınmasında önemli faktör!

Seyhan belediye Başkanı Zeydan Karalar,İnşaat sektörünün ülkelerin kalkınmasına önemli katkılar sağladığını belirterek, bu anlamada Adana'nın da kalkınabilmesi için de inşaat sektörünün hareketlenmesi gerektiğini söyledi.

Zeydan Karalar: Kalkınma için inşaat sektörünün önü açılmalı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Yardımcısı Aydın Uslupehlivan ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Adana Müteahhitler Birliği'nin yemeğine katıldı. Adana'nın kalkınabilmesi için inşaat sektörünün önün açılması gerektiği belirtildi.

Zeydan Karalar Adanalı müteahhitleri dinledi!

Zeydan Karalar Adanalı müteahhitleri dinledi. Zeydan Karalar, İnşaat sektörünün ülkelerin kalkınmasına önemli katkılar sağladığını belirterek, bu anlamada Adana'nın da kalkınabilmesi için inşaat sektörünün önün açılması gerektiğini söyledi.

İnşaat sektörünün önünü açacak toplantı Adana'da yapıldı!

İnşaat sektörünün önünü açacak toplantı Adana'da yapıldı. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Yardımcısı Aydın Uslupehlivan ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Adana Müteahhitler Birliği'nin yemeğine katıldı.

Zeydan Karalar, 'Yeşil Vadi' ve 'Yerinde Dönüşüm' projelerini hayata geçirecek!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan halkının hizmetine sunacağını, göreve geldiği kısa süre içinde de, önceden tespit ettikleri birçok problemin çözümü için ilk günden bu yana çalıştıklarını belirtti...

Zeydan Karalar: Özlenen yapılaşmayı Adanalı müteahhitlerle yapacağız!

Zeydan Karalar "Hiç vakit kaybetmeden hemen işe başlaya biliriz. Bunun işin takipçisini olacağız. Özlenen yapılaşmayı Adanalı müteahhitlerle yapmak istiyorum. Kendi yaşantımızı güzelleştirerek büyük işler yapacağız" dedi

Zeydan Karalar inşaat Haberi

Zeydan Karalar inşaat

Daıkın’ın sponsorluğunda Masel Otel’de düzenlenen toplantıda Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile bir araya gelen Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş ve üyeleri sektörde sıkça yaşadıkları sorunları Karalar’a dile getirerek çözüm talebinde bulundular. Toplantıda AYAMDER’in kurucu Başkanı Murtaza Kılçık’da hazır bulundu.


Başkan Zeydan Karalar, müteahhitlerle bundan böyle sıkça bir araya gelecekleri sözünü verdi. Toplantıya belediyenin imar ve harita müdürleriyle katılan Başkan Karalar, müteahhitlerin sorunlarını çok iyi bildiklerini söyledi. İnşaat sektörünün önünün açılması gerektiğini hatırlatan Karalar, “İç içe çalışması gereken iki kesimiz. Önümüzü açmak için ne gerekiyorsa birlikte çalışarak yapacağız. Sizlerin uzmanlık alanınızla ilgili bize yol göstermenizi istiyoruz. Seyhan’da inşaatların önünü açmak için Belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Seyhan’ın imar sorunun aşılması için her türlü öneriye açık...