02 / 05 / 2024

Zeynal Fırat yazıları

Zeynal Fırat yazıları

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde yaşanan güvenlik sorunu" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Ahmet Fırat: Konut kredilerindeki faiz indirimi vatandaşın cebine yansımalı!

Dün resmi olarak açıklanan TÜİK verilerine göre konut satışları Ekim'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 14,9 artış gösterdi. Fırat Life Style’ın COO’su Ahmet Fırat konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İkinci el konut satışları neden yavaş?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "ikinci el konut satışları" konusunu kaleme aldı..

Emlakçıların kiralamalarda sorumluluk alması!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "emlakçıların kiralamalarda sorumluluk alması" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Zeynal Fırat kimdir?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık LTD ŞTİ kurucusu Zeynal Fırat kimdir? Zeynal Fırat, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kiracıların aidat sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "kiracıların aidat sorunu" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynal Fırat tarafından kuruldu.

Ağrı Merkez Fırat Mahallesi'nde teslimler sona eriyor!

Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap Projesi kapsamında C2-14, C2-15, C2-16 ve C2-17 bloklarda satılan konutların son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. etap konut teslimleri sona eriyor!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün sona eriyor. Projede yüzde 10 peşinat yatırılarak daire sahibi olunabiliyor.

Ağrı Fırat Mahallesi kentsel dönüşüm ön yeterlilik ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ağrı Merkez Fırat Mahallesi Suçatağı mevkiinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için ihale süreci başladı.

Erzincan Sırat on Fırat için 600 metrelik köprü inşa edilecek!

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde yürütülen "Sırat on Fırat" Projesi kapsamında inşa edilecek 600 metre uzunluğundaki ve 510 metre yüksekliğindeki asma yürüyüş köprüsü, bölgenin tanıtımına katkı sunacak.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2.Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Projede 4 adet daire satışta.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün başlıyor. 4 adet konut TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi'nde bugün açık satışa çıkacak.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuru günü!

4 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etapta başvurular 2 gün sonra başlayacak.

Zeynal Fırat yazıları Haberi

Zeynal Fırat yazıları

Birçok insan siteleri tercih etmelerindeki ilk nedenlerden biri güvenlik olmasıdır. Ancak güvenlik personelinin çalıştırma maliyeti yüksek olması nedeni ile bu hizmetten pek faydalanılmıyor. 


Sitelerde güvenlik hizmeti almak için site sakinleri ikiye bölünmüş durumda güvenlik hizmeti almanın maliyetlerinin yüksekliği açıktır bu sebeple aidatların da nerdeyse 2 katına çıktığı doğrudur. Tabi bu hizmeti almak için çoğunluğun kararı geçerli olduğundan taraflardan biri mutsuz olur, o zaman şu soruyu sormalıyız bütün sitelerin girişine neden güvenlik kulübesi yapılır ? İnşaat firmaları bu gösterişli girişleri siteyi daha güzel gösterdiği için mi yapıyorlar yoksa ihtiyaç için mi ? Öncelikle site sakinlerin bu soruyu kendilerine sormaları gerekir. Öyle ki zaman içerisinde yaşanacak bir sorunu daha en başından önlemiş olurlar örnek verecek olursak, eğer gereksiz yere güvenlik hizmeti...