05 / 05 / 2024

Zeynel Abidin ölüm haberleri

Zeynel Abidin ölüm haberleri

Koray Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin ortağı Zeynel Abidin hayatını kaybetti. Cenaze bugün öğle namazına müteakip Levent Camii'nden kaldırılacak ve defnedilecektir.

Zeynel Abidin Beyazgül: Kentsel dönüşüm için harekete geçeceğiz!

Şanlıurfa’da ufak sarsıntıda bile yıkılacak çok bina olduğunu söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentsel dönüşüm için harekete geçeceklerini açıkladı.

Zeynel Abidin Beyazgül kimdir?

Zeynel Abidin Beyazgül , 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Zeynel Abidin Beyazgül kimdir? Zeynel Abidin Beyazgül, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Zeynel Abidin Çengel cinayetinin ardında imar var!

Aydın’da Kuşadası ilçesinde geçen yıl evinin önünde kurşunlanarak öldürülen Davutlar Beldesi'nin AK Partili eski Belediye Başkanı Zeynel Abidin Çengel'in (68) imar rantına engel görüldüğü için öldürüldüğü ortaya çıktı.

Altındağ Zeynel Abidin Camii ve Türbesi kaderine terk edildi!

ANKARA’nın Altındağ İlçesi’nde 400 yıl önce inşa edilen Zeynel Abidin Camii ve Türbesi, bir yıl ön cephesi uçarak kullanılamaz hale geldi. 4 asırdır sağlam bir şekilde ayakta duran cami, 2005 yılında onarılarak restorasyon edildi.

Zeynel Abidin Tamer Bilgiç Odaş Elektrik Şanlıurfa İşletme Müdrü oldu!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zeynel Abidin Tamer Bilgiç Odaş Elektrik Şanlıurfa İşletme Müdrü oldu.

Zeynel Abidin Erdoğan kimdir?

Zeynel Abidin Erdoğan, Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürütürken hayatını kaybetmiş ve 8 Temmuz 2014 Salı günü toprağa verilmiştir.

Koray Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zeynel Abidin Erdoğan vefat etti!

Koray Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin ortağı Zeynel Abidin hayatını kaybetti. Cenaze bugün öğle namazına müteakip Levent Camii'nden kaldırılacak ve defnedilecektir.

Zeynel Abidin Okul: Zincirlikuyu'dan Çamlıca'ya teleferik yapacağız!

AK Parti Beşiktaş Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Okul, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte geliştirdikleri projeyle Zincirlikuyu ile Çamlıca'yı havadan bağlayacaklarını söyledi. Uzunluğu 8 kilometreyi bulan proje 2015'te halkımızın hizmetine sunulacak

Zeynel Abidin Bakır kimdir?

CHP Bingöl Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Bakır kimdir? Zeynel Abidin Bakır bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bingöl Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Bakır'ın biyografisi...

İnnovia 4'te 38 bin metrekarelik bir bölüm Yeşil Global İnşaat'a satıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan Kamu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamaya göre Yeşil GYO yönetim kurulu toplantısı kararını yayınladı. İnnovia 4'te 38 bin metrekarelik bir bölüm Yeşil Global İnşaat'a satıldı...

Myndos Antik Kenti kazılarının bu sezonki bölümü tamamlandı!

Bodrum'un tarihi ve kültürüyle en önemli beldelerden Gümüşlük'teki Mydos Antik Kenti'ndeki kurtarma kazılarının bu sezonki bölümü tamamlandı... Bodrum Myndos Antik Kenti'nde tarih gün yüzüne çıkıyor...

Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın da katılımıyla Sincan-Kayı üretime açıldı!

MTA'nın Ankara'da yaptığı sondajlar neticesinde ulaştığı 4 jeotermal kuyudan biri olan Sincan-Kayı Bakan Yıldız'ın da katılımıyla üretime açıldı. Tesislerin yaklaşık yatırım maliyeti 1 milyar dolar olup yaklaşık 6000 kişiye doğrudan istihdam sağlanacak..

Çengelköy Glow 3 projesinde konutların yüzde 80'e yakın bölümü satıldı!

Çengelköy'de hayata gecen 'Glow 3'te konutların yüzde 80'e yakın bölümü satıldı. Çeşitli daire tiplerinin mevcut olduğu projede, konut fiyatları 220 bin ile 730 bin TL arasında değişiklik gösteriyor...

Zeynel Abidin ölüm haberleri Haberi

Zeynel Abidin ölüm haberleri
Koray Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin ortağı  Zeynel Abidin vefat etti. Cenaze bugün öğle namazına müteakip Levent Camii'nden kaldırılıp, Kırklareli'deki aile kabristanına defnedilecektir.  
Zeynel Abidin Erdoğan kimdir? Öğrenmek için...