28 / 04 / 2024

Zeynel Akkaya biyografi

Zeynel Akkaya biyografi

Eva Gayrimenkul Değerleme Ankara Bölge Müdürü Zeynel Akkaya kimdir? Zeynel Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Eva Gayrimenkul Değerleme Ankara Bölge Müdürü Zeynel Akkaya'nın biyografisi

İş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait Beşiktaş Bebek'teki 11 bin 424 metrekarelik arazi imara açıldı!

Boğaziçi’nde iş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait olan oldukça değerlia arazi, İBB devre dışı bırakıldı ve Cumhurbaşkanı imzasıyla imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Akkaya Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emin Doğan tarafından kuruldu.

Akkaya Group Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Group Gayrimenkul Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yasin Akkaya tarafından kuruldu.

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Nk İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Silivri’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurettin Kaya tarafından kuruldu.

Esra Akkaya: Bodrum’un imar planı şimdi mi aklınıza geldi?

Oyuncu Esra Akkaya, Bodrum’da yaşayanların başka şehirlerden gelenlere tepki göstermesini eleştirdi. Akkaya, ''Bodrum’un imar planına sadık kalmayıp, bunca evin yapılmaması gerektiği şimdi mi aklınıza geldi?'' ifadelerini kullandı.

Zeynel Abidin Beyazgül: Kentsel dönüşüm için harekete geçeceğiz!

Şanlıurfa’da ufak sarsıntıda bile yıkılacak çok bina olduğunu söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentsel dönüşüm için harekete geçeceklerini açıkladı.

Esra Akkaya Londra'ya taşındı!

Bir dönem dizilerin vazgeçilmez yıldızlarından biri olan Esra Akkaya, oğlu Can'la birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşındı.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi ihalesi yarın!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi ihalesi 11 Nisan'da!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap ihalesi 11 Nisan'da!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Zeynel Abidin Beyazgül kimdir?

Zeynel Abidin Beyazgül , 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Zeynel Abidin Beyazgül kimdir? Zeynel Abidin Beyazgül, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hakan Akkaya'ya haciz şoku!

Modacı Hakan Akkaya, inşaat sektöründe iş ortaklığı kuracağı vaadi ile parasını aldığı iddia edilen O.G. tarafından icraya verildi.

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

Zeynel Akkaya biyografi Haberi

Zeynel Akkaya biyografi

Zeynel Akkaya kimdir?

Zeynel Akkaya, EVA PLUS Değerleme Ankara Bölge Müdürü olup, Türk gayrimenkul piyasasında değerleme, gayrimenkul projesi geliştirme, fizibilite ve danışmanlık konularında yaklaşık 8 yıllık bir iş tecrübesine sahiptir. 


2006-2011 döneminde TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, Yönetmen ve Ankara Şube Yöneticisi olarak görev almıştır. 


2011-2012 döneminde ise Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş.’de görev yapmıştır.  


Zeynel AKKAYA, Sermaye Piyasası Kurulu lisanslı değerleme...