28 / 04 / 2024

Zeynel Akkaya eva gayrimenkul

Zeynel Akkaya eva gayrimenkul

Eva Gayrimenkul Değerleme Ankara Bölge Müdürü Zeynel Akkaya kimdir? Zeynel Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Eva Gayrimenkul Değerleme Ankara Bölge Müdürü Zeynel Akkaya'nın biyografisi

EVA'nın ekonomide Ekim 2016 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 35. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

Niğde Akkaya'ya atık su arıtma tesisi yapılacak!

AK Parti Niğde Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, İlimizin en büyük çevre problemlerinden biri olan Akkaya Barajının temizlenmesi için yeni model bir çalışma başlatıldığını söyledi.

EVA Gayrimenkul, en iyi danışmanlık kurulu seçildi!

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme, European Property Awards danışmanlık kategorisinde “En İyi Gayrimenkul Danışmanlık Kuruluşu” ödülüne layık görüldü.

EVA'nın ekonomide Eylül 2016 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 34. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

EVA Gayrimenkul Değerleme’ye Euromoney’den 3 ödül!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, Euromoney tarafından "Türkiye’nin En İyi Gayrimenkul Değerleme, Araştırma ve Tüm Değerlendirmeler alanında En İyi Danışmanlık Firması" seçildi.

Batman Zeynel Bey Türbesi taşınıyor!

Batman’ın Hasankeyf ilçesinde yapılan Ilısu Barajı nedeniyle taşınacak olan Zeynel Bey Türbesi ve çevresindeki çalışmalar sürüyor.

Zeynel Bey Türbesi taşınıyor!

Batman’ın Hasankeyf ilçesinde yapılan Ilısu Barajı nedeniyle taşınacak olan Zeynel Bey Türbesi ve çevresindeki çalışmalar sürüyor.

EVA'nın ekonomide Ağustos 2016 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 33. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

EVA'nın ekonomide Temmuz 2016 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 32. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

Eva Longoria evini 1.4 milyon dolara satışa çıkardı!

Ünlü oyuncu Eva Longoria, eski eşi Tony Parker'la birlikte yaşadığı evini 1.4 milyon dolar fiyatla satışa çıkardı.

Berk Akkaya Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berk Akkaya Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nermin Akkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ağustos'ta Kadıköy, Caddebosta Mahallesi'nde kuruldu.

Eva Gayrimenkul Periskop'un 30. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık'ın her üç ayda bir yayınladığı "PERISKOP" isimli yayınının 30. sayısı yayınlandı. PERISKOP' ta 2016 Nisan-Mayıs-Haziran dönemine ait gayrimenkul sektörü ile ilgili haberler yer alıyor.

EVA'nın ekonomide Haziran 2016 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 31. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

Zeynel Akkaya eva gayrimenkul Haberi

Zeynel Akkaya eva gayrimenkul

Zeynel Akkaya kimdir?

Zeynel Akkaya, EVA PLUS Değerleme Ankara Bölge Müdürü olup, Türk gayrimenkul piyasasında değerleme, gayrimenkul projesi geliştirme, fizibilite ve danışmanlık konularında yaklaşık 8 yıllık bir iş tecrübesine sahiptir. 


2006-2011 döneminde TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, Yönetmen ve Ankara Şube Yöneticisi olarak görev almıştır. 


2011-2012 döneminde ise Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş.’de görev yapmıştır.  


Zeynel AKKAYA, Sermaye Piyasası Kurulu lisanslı değerleme...