08 / 07 / 2024

Zeynel Başlak

Zeynel Başlak

KEV yönetim kurulu başkan vekili Zeynel Başlak, “Tapusu KEV’e ait olan tesislerin bulunduğu arsa ile ilgili imar değişikliği yapılmadan masaya oturmayız. Yapılacak değişiklik Kocaelispor’u da KEV’i de düzlüğe çıkarır” dedi

Zeynel Abidin Beyazgül: Kentsel dönüşüm için harekete geçeceğiz!

Şanlıurfa’da ufak sarsıntıda bile yıkılacak çok bina olduğunu söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentsel dönüşüm için harekete geçeceklerini açıkladı.

Şanlıurfa Kale Eteği'nde kamulaştırma başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün 'ilk önceliğim' dediği Kale Eteğindeki evlerin kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Şanlıurfa Birecik'te revizyon çalışmaları başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Birecik'teki heyelan alanını inceledi.

Zeynel Abidin Beyazgül kimdir?

Zeynel Abidin Beyazgül , 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Zeynel Abidin Beyazgül kimdir? Zeynel Abidin Beyazgül, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

TOKİ Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Kampüsü yapıyor!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Kampüsüne Ait Merkezi Birimler Binaları İnşaatı İle Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi Ön Yeterlik ihalesi bugün saat 11:00'de başlayacak..

İskenderun Orhan Tepe'ye çok amaçlı pazar geliyor!

İskenderun Belediyesi tarafından Orhan Tepe Mahallesinde yapımına başlanan çok amaçlı semt pazarı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İskenderun Belediye Başkan Vekili Halit Akıncı ve Belediye Meclis üyesi Mehmet Başlak yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldılar.

İmar planını değiştiren KEV’in tapusunu alır!

KEV yönetim kurulu başkan vekili Zeynel Başlak, “Tapusu KEV’e ait olan tesislerin bulunduğu arsa ile ilgili imar değişikliği yapılmadan masaya oturmayız. Yapılacak değişiklik Kocaelispor’u da KEV’i de düzlüğe çıkarır” dedi

Zeynel Abidin Çengel cinayetinin ardında imar var!

Aydın’da Kuşadası ilçesinde geçen yıl evinin önünde kurşunlanarak öldürülen Davutlar Beldesi'nin AK Partili eski Belediye Başkanı Zeynel Abidin Çengel'in (68) imar rantına engel görüldüğü için öldürüldüğü ortaya çıktı.

Antakya'da yol genişletme çalışmaları başlatıldı!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kisecik ve Oğlakören mahallelerinde yapılan çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti. Kimyeci Antakya'nın 95 mahallesine eşit hizmet verdiklerini belirtti.

Kırşehir depremleri üzerine çalışma yapılmalı!

Ahi Evran Üniversitesi Jeoloji Bölüm Başkanı Yrd.DoçDr. Zeynel Başıbüyük, Kırşehir ve çevresinde aktif fay hatlarının olduğunu belirterek, bu bölgede detaylı çalışma yapılması gerektiğini söyledi.

Hasankeyf Zeynel Bey Türbesi’nin taşınma çalışmaları başladı!

Hasankeyf İlçesi’nde yapımı süren Ilısu Baraj Gölü altında kalacak Zeynel Bey Türbesi’nin taşınması amacıyla çalışmalara başlandı. Türbe, 500 günde yeni yerleşim biriminin yakınına taşınacak.

Hasankeyf'teki Zeynel Bey Türbesi için çalışmalar başladı!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde yapımı devam eden Ilısu Barajı altında kalacak 650 yıllık Zeynel Bey Türbesi’nin taşınması için çalışma başlatıldı.

Batman Zeynel Bey Türbesi için çalışmalar başladı!

Batman'ın Hasankeyf İlçesi'nde yapımı devam eden Ilısu Barajı altında kalacak 650 yıllık Zeynel Bey Türbesi'nin taşınması için çalışma başlatıldı.

Zeynel Başlak Haberi

Zeynel Başlak

KEV yönetim kurulu başkan vekili Zeynel Başlak Kocaelispor’un kurtuluşu olarak gösterilen tesisler ile ilgili konuştu. Başlak, “Tapusu KEV’e ait olan tesislerin bulunduğu arsa ile ilgili imar değişikliği yapılmadan masaya oturmayız. Yapılacak değişiklik Kocaelispor’u da KEV’i de düzlüğe çıkarır” dedi


TESİSLERİN TAPUSU KEV’İN

KEV yönetim kurulu başkan vekili Zeynel Başlak Kocaelispor’un kurtuluşu olarak gösterilen tesislerin tapusunun KEV’e ait olduğunu söyledi. Başlak yaptığı açıklamada, “Kamuoyunda, Kocaelispor’daki sıkıntıların ve ekonomik sorunların KEV tesislerinin satışı ile çözüleceği konuşuluyor. Doğrudur. Ancak söz konusu tesislerin tapusu KEV’e ait. Bedelsiz devri söz konusu olamaz” dedi.

ŞARTLI SATIŞ YAPILIR

Başlak, KEV genel kurulunda yönetime tesislerin satışı ile ilgili yetki verildiğini hatırlatarak “Tesislerin ve bulunduğu arsanın satışı konusunda genel kurulda yönetime yetki verildi. KEV’in ve Kocaelispor’un ekonomik sorunlarını çözecek tesislerin satışını biz...