03 / 05 / 2024

zeynel besleney

zeynel besleney

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda geliştirdiği inşaat projeleri ile dikkat çeken Evko Meot Grubu, kentsel dönüşüm projeleri ile inşaat faaliyetlerine hız kazandıracak...

Zeynel Besleney: Kadıköy-Kartal arasındaki alanlar öne çıkacak!

Zeynel Besleney, İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Kadıköy-Kartal arasında kalan alanların öne çıkacağını ifade etti...

Büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderler nasıl hesaplanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderin nasıl hesaplanacağını kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı...

Dikilitaş Enerji Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikilitaş Enerji Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Yaşar tarafından kuruldu.

Conen Enerji İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Conen Enerji İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Ziya Doruk ve Zeynel Kaplan ortaklığında kuruldu.

İş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait Beşiktaş Bebek'teki 11 bin 424 metrekarelik arazi imara açıldı!

Boğaziçi’nde iş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait olan oldukça değerlia arazi, İBB devre dışı bırakıldı ve Cumhurbaşkanı imzasıyla imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Yiğitcan Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğitcan Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Hakan Yiğitcan ve Zeynel Mehetoğlu ortaklığında kuruldu.

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Zeynel Abidin Toktaş tarafından kuruldu!

Okl Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Okl Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de Zeynel Abidin Okul ve M. Celalettin Okul ortaklığında kuruldu.

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammad Hosseın Imanıanı ve Zeynel Nazlı ortaklığında kuruldu.

Deon Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Deon Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Zeynel Abidin Ayyıldız tarafından kuruldu.

Apartman yöneticisinin ilk icraatı ne olmalı?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, Emlakkulisi.com okurları için " Apartman yöneticisi veya site kurullarının ilk icraatlarını kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın yazısı...

Çakır34 Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır34 Grup Emlak İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Polat tarafından kuruldu.

Hs Polatlar İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hs Polatlar İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Polat tarafından kuruldu.

Beylerbeyi3 İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beylerbeyi3 İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Uslu tarafından kuruldu.

zeynel besleney Haberi

zeynel besleney


 Evko&Meot Grubu Göztepe, Kızıltoprak, Kozyatağı ve Caddebostan gibi orta-üst ekonomik seviyedeki semtlerde A plus projeler planlıyor.


Kentsel Dönüşüm Yasası’nın çıkmasının ardından özellikle İstanbul, Ankara gibi büyük kentlerin öne çıkan semtlerinde yeni projeler bir bir hayat buluyor. Merkezi lokasyonlardaki eski yapılar yıkılıp yerine daha kaliteli ve nitelikli projeler planlanıyor. Bu konuda kimi firmalar büyük projelere el atarken kimi inşaat firmaları da merkezi lokasyonlarda daha butik projelere imza atmayı tercih ediyorlar.


İstanbul’un Anadolu Yakası’nda geliştirdiği inşaat projeleri ile dikkat çeken Evko&Meot Grubu da bunlardan biri. Grup, Kadıköy-Bostancı hattı üzerinde A plus projeler yapmak üzere harekete geçmiş durumda. Meot İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Besleney, Evko&Meot Grubu olarak İstanbul içinde kentsel dönüşüm projeleri anlamında kendilerine herhangi bir coğrafi kısıtlama koymadıklarını ancak uzun yıllardır faaliyet...