18 / 05 / 2024

Zeynel Biçici kimdir

Zeynel Biçici kimdir

KIRŞEHİR'DE emlak piyasasındaki durgunluk bahar aylarının gelmesine rağmen sürüyor. Kış mevsiminde emlak alım ve satımlarında yaşanan durgunluğun 7 Haziran Milletvekili Seçimleri'ne kadar devam edeceği öngörülüyor.

Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir?

Genelkurmay Başkanlığına geçici olarak Musa Avsever atandı. Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? İşte detaylar!

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammad Hosseın Imanıanı ve Zeynel Nazlı ortaklığında kuruldu.

Biçici Mühendislik Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçici Mühendislik Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Biçici tarafından kuruldu.

Antalya'da kirasını ödeyemeyen kiracıya emlakçıdan 'anahtarını alırım' tehdidi! 

Koronavirüs sebebiyle çalışamayan Ayşe Biçici, evinin 1 aylık kirasını ödeyemedi. Evi kiralamasına aracı olan emlakçı Biçici'yi anahtarı alıp, evden atmakla tehdit etti...

Zeynel Abidin Beyazgül kimdir?

Zeynel Abidin Beyazgül , 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Zeynel Abidin Beyazgül kimdir? Zeynel Abidin Beyazgül, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Öznur Ozar kimdir?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Osman Bektaş'ın görevinden istifa etmesi ile boşalan göreve geçici olarak Öznur Ozar atandı. Peki, Öznur Ozar kimdir?

Nazım Biçer kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Biçer kimdir? Nazım Biçer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nazım Biçer, ne zamandan beri Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı?

Zeynel Ceylan kimdir?

İNTES Disiplin Kurulu Üyesi Zeynel Ceylan kimdir? Zeynel Ceylan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynel Ceylan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Zeynel Ceylan...

Okan Biçer kimdir?

İnşaat teknikeri Okan Biçer kimdir? Okan Biçer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Okan Biçer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Okan Biçer...

Bişkek'te inşaatlara ruhsat verilmeyecek!

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek’te, yeni inşaat ve üzerinde inşaat yapılacak arsa için ruhsat işlemi, inşaat projelerin onayı aşamasında tespit edilen usulsüzlükler giderilene kadar, geçici olarak durduruldu.

Dahi Zeynel Bakıcı kimdir?

İzmir Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı kimdir? Dahi Zeynel Bakıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Dahi Zeynel Bakıcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Zeynel Akkaya kimdir?

Eva Gayrimenkul Değerleme Ankara Bölge Müdürü Zeynel Akkaya kimdir? Zeynel Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Eva Gayrimenkul Değerleme Ankara Bölge Müdürü Zeynel Akkaya'nın biyografisi

Zeynel Abidin Erdoğan kimdir?

Zeynel Abidin Erdoğan, Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürütürken hayatını kaybetmiş ve 8 Temmuz 2014 Salı günü toprağa verilmiştir.

Zeynel Biçici kimdir Haberi

Zeynel Biçici kimdir

KIRŞEHİR'DE emlak piyasasındaki durgunluk bahar aylarının gelmesine rağmen sürüyor. 

Kış mevsiminde emlak alım ve satımlarında yaşanan durgunluk, halen devam ederken, bu durumun 7 Haziran Milletvekili Seçimleri'ne kadar devam edeceği öngörülüyor. 


Geçim sıkıntısı içinde olan vatandaş ev sahibi olmak isterken, krediyle konut alanlar da banka borçlarından dolayı sıkıntı yaşıyor. Banka kredisiyle ev alanlara ve alacak olanlara getirilen ek yük nedeniyle müteahhitlerin de huzursuz olduğunu belirten Kırşehir Emlakçılar Derneği Başkanı Zeynel Biçici, emlak piyasasının beklemede olduğunu söyledi. 


Ekonominin de, vatandaşın da seçime odaklandığını ve bu nedenle piyasadaki durgunluğun devam edeceğini düşündüklerini belirten Kırşehir Emlakçılar Derneği Başkanı Zeynel Biçici, "Emlak piyasasında malumunuz mevsimsel olarak, kış mevsiminden kaynaklı bir durgunluk var. Havaların ısınmasını bekliyoruz. Bahar aylarına girilmesiyle birlikte müteahhitler yavaş yavaş yarım kalan yerlerine şu anda...