08 / 05 / 2024

zeynel çilli

zeynel çilli

1925'te Zeynel Usta'nın evde yaptığı dondurmaları satarak temellerini attığı Zeynel Muhallebicisi, üçüncü kuşağın ellerinde restoran zincirine dönüştü

TOKİ Mardin Yeşilli’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Yeşilli

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Mardin’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Mardin Yeşilli Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

İş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait Beşiktaş Bebek'teki 11 bin 424 metrekarelik arazi imara açıldı!

Boğaziçi’nde iş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait olan oldukça değerlia arazi, İBB devre dışı bırakıldı ve Cumhurbaşkanı imzasıyla imara açıldı. İşte ayrıntılar...

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'den Mardin Yeşilli'deki kentsel dönüşüm projesine eleştiri!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Mardin Yeşilli Belediyesi’nin Gül ve Tepebaşı mahallelerinde başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yıkımların hukuka aykırı olduğunu söyledi.

Eskişehir Yeşilli'de kentsel dönüşüm başladı!

Eskişehir'e bağlı Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Zeynel Abidin Beyazgül: Kentsel dönüşüm için harekete geçeceğiz!

Şanlıurfa’da ufak sarsıntıda bile yıkılacak çok bina olduğunu söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentsel dönüşüm için harekete geçeceklerini açıkladı.

TOKİ Mardin Yeşilli Cami ihalesi yarın!

Mardi Yeşilli İlçesi Gül ve Tepebaşı Mahallesi 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Mardin Yeşilli Cami ihalesi 23 Aralık'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mardin İli Yeşilli İlçesi Gül ve Tepebaşı Mahallesi 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 23 Aralık'ta gerçekleştirecek.

Mardin Yeşilli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Mardin'in Yeşilli ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızla sürüyor. 3 etaptan meydana gelecek projede 600 yeni konut inşa edilecek.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi ihalesi yarın!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi ihalesi 11 Nisan'da!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap ihalesi 11 Nisan'da!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Zeynel Abidin Beyazgül kimdir?

Zeynel Abidin Beyazgül , 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Zeynel Abidin Beyazgül kimdir? Zeynel Abidin Beyazgül, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Binlerce mirasçı milyarlık arazilerin peşinde!

Osmanlı döneminde Antalya'da yaşayan Ömer ve Süleyman Ağa kardeşler ile amca çocukları Zeynel Ağa ve Arap Süleyman'a ait olduğu iddia edilen milyarlarca lira değerine sahip 300 bin dönüme yakın arazinin 2 bin 500 mirasçısı, araziler için bir araya geldi.

zeynel çilli Haberi

zeynel çilli

 Zeynel Çilli markasıyla, Ankara ve İstanbul'da toplam 22 şubeye sahip olan restoran zinciri, diğer büyük illerde de yaygınlaşmayı hedefliyor. Zeynel Usta'nın torunlarından Gürdal Bölükbaşı, franchise sistemiyle yayılma niyetleri olduğunu belirterek, hem ortaklık hem de yurt dışından şube açma konusunda talepler aldıklarını...