06 / 07 / 2024

Zeynel Şık

Zeynel Şık

Zemak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Zeynel Şık tarafından kuruldu. Şirketin adresi; Kurtköy Mah. Ankara Cd. Kuzuluk Sk. Kardeşler Sit. B Blok No:6/7 Pendik - İstanbul...

Büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderler nasıl hesaplanır?

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, büyük konut sitelerinde arsa payına göre ortak giderin nasıl hesaplanacağını kaleme aldı. İşte Zeynel Kayınova'nın o yazısı...

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bi Group Uluslararası Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammad Hosseın Imanıanı ve Zeynel Nazlı ortaklığında kuruldu.

Deon Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Deon Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Zeynel Abidin Ayyıldız tarafından kuruldu.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Portram Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Portram Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Çakmak tarafından kuruldu.

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Öztürk Hastane Turizm İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynel Öztürk tarafından açıldı.

Zeynel Abidin Beyazgül: Kentsel dönüşüm için harekete geçeceğiz!

Şanlıurfa’da ufak sarsıntıda bile yıkılacak çok bina olduğunu söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentsel dönüşüm için harekete geçeceklerini açıkladı.

Şanlıurfa Kızılkoyun'daki yıkım çalışmalarına son durum ne?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kızılkoyun bölgesindeki yıkım çalışmalarını denetledi.

Şanlıurfa Küçük Sanayi Sitesi Alt Yapı Protokolü imzalandı!

Küçük Sanayi Sitesindeki çeşitli esnaf kooperatiflerinin alt yapı ihtiyacını gidermek amacıyla ŞUŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan protokol Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla imzalandı.

Cetek Mühendislik İnşaat Taşımacılık ve Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cetek Mühendislik İnşaat Taşımacılık ve Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Tekatlı tarafından kuruldu...

Akyazıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyazıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Zeynel Abidin Yazı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çankaya Mimarlık Yapı Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çankaya Mimarlık Yapı Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeynel Abiddin Çankaya tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zeynel Şık Haberi

Zeynel Şık


Zemak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Zeynel Şık tarafından kuruldu.


Zemak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

1) İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş  tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2) İnşaatçılık, müteahhitlik ve taahhüt işleri yapmak suretiyle betonarme, kargir, ahşap ve yığma binalar, yol, köprü, ve tüneller inşa etmek, barajlar, göletler, elektrik santralleri, trafo inşa etmek ayrıca bu konularda taşeronluk yapmak, kendi üstlendiği işleri taşeronlara yaptırmak. 3) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaat ihalelerine katılmak, taahhütte bulunmak yap-işlet-devret, yap-işlet modeline göre inşaatlar yapmak veya yaptırmak, kat karşılığı veya arsa karşılığı inşaat...