08 / 05 / 2024

Zeynep Ece Yılmaz

Zeynep Ece Yılmaz

Art En Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hakan Yılmaz, Zeynep Ece Yılmaz, Eyüp Noyan Yılmaz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘Enflasyon, 2026’da tek haneye inecek’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyonun 2026’da tek haneye düşeceğini açıkladı. Yılmaz, "2024’ten itibaren kademeli olarak enflasyonun düşeceğini ve 2026 yılında yüzde 8,5 gibi tek haneli rakamlara döneceğimizi öngörüyoruz” dedi.

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı! 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Thanx Mimarlık firmasının  sahibi mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatının 2 milyon 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Sevda Erginci ve Yılmaz Kunt ev arıyor!

''Yasak elma dizisinin Zeynep'i Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt aynı eve çıkma kararı aldı. Çift, emlakçıları gezip ev bakıyor.

Refik Yılmaz, Gemlik Cihatlı'daki dönüşümü anlattı!

Gemlik Belediyesi'nin Cihatlı Mahallesi'nde yapacağı 970 konutluk projeyi değerlendiren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ihalenin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini söyledi.

Art En Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art En Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hakan Yılmaz, Zeynep Ece Yılmaz, Eyüp Noyan Yılmaz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ziya Yılmaz tavlada Adnan Kuşoğlu'na altın tesbih kaybetti!

DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz kadim dostu Adnan Kuşoğlu'na tavla turnuvasında altın tesbih kaybetti.

Tuzla Yılmaz Evleri'nde 170 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

M.Yılmaz İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Yılmaz Sitesi'nde daireler 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Fehmi Yılmaz yeniden inşa edilen eserleri anlatacak!

Sanat Tarihçisi Fehmi Yılmaz İstanbul'un Hazineleri adlı seminerde İstanbul'un yeniden inşa edilen eserlerini anlatacak

Yusuf Ziya Yılmaz: Konutlar için tüm önlemler alındı!

Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım ilçesi, Çay Mahallesi’ne yapılacak olan toplu konutlar için tüm önlemlerin alındığını belirterek, “Mert Irmağı kenar çizgisinden 40 metre çekilerek konut bloklarının yerleştirilmesine tedbiren karar verilmiştir” dedi

M.Yılmaz İnşaat Yılmaz Sitesi'nde 120 bin TL'den başlıyor!

Fiyatların 120 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yılmaz Sitesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor...

Gafur Yılmaz: Gençler klasik mobilya tercih ediyor!

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerde sanılanın aksine klasik mobilyanın tercih edildiğini vurguladı...

Zeynep Ece Yılmaz Haberi

Zeynep Ece Yılmaz

Art En Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hakan Yılmaz, Zeynep Ece Yılmaz, Eyüp Noyan Yılmaz tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Art En Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...