04 / 05 / 2024

Zeynep llıcalı mağazası nerede

Zeynep llıcalı mağazası nerede

Mimarlık firmasının Levent'teki yeni ofislerinin ve showroom açılışını önceki gün gerçekleştirdi. Açılışa aralarında Gülben Ergen, Pervin Ersoy, Aylin Yılmaz, Burcu Erçil, Nuran Erçil, Sitare Akdilek vardı.

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

Huawei Türkiye'deki ilk deneyim mağazasını İzmir'de açtı!

Akıllı telefon, notebook ve giyilebilir cihazlar gibi ürünler üreten Huawei'in Türkiye'deki ilk "deneyim mağazası" İzmir'de açıldı.

Hogan Türkiye'deki 3. mağazasını açtı!

2014'te Türkiye pazarına giren İtalyan lüks ayakkabı markası Hogan, iki yılda üçüncü mağazasını açtı. Hogan'ı Türkiye'ye getiren işadamı Ayaydın, "4 yıllık yatırım planımızı 2 yılda tamamladık. Önümüzdeki günlerde yeni mağazalar açacağız" dedi.

Zeynep Ilıcalı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı!

Londra'da yeni bir hayat kurmuş Zeynep Ilıcalı'nın özgün tasarımların yer aldığı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı. Bu radikal kararının nedeni merak ediliyor.

İder Mobilya Kayseri'de ilk mağazasını açtı!

Sektördeki 28 yıllık deneyimi, yurt içi ve yurt dışındaki toplam 26 mağazasıyla kullanıcılarına ulaşan İder, Türkiye’de mobilya sektörünün kalbinin attığı Kayseri’de ilk mağazasını açtı.

ISVEA Adana’ya 3. mağazasını açtı!

53 yıllık İtalyan markası ISVEA, yeni satış noktaları ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor. ISVEA, stratejik konumuyla Akdeniz’in en önemli şehirlerinden Adana’da açtığı 3. mağazasıyla birlikte Türkiye’de 34. satış noktasına ulaştı.

Decathlon Brandium mağazasının açılışı yapıldı!

Decathlon Brandium mağazası açılışı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Decathlon Ülke Müdürü BOUMEDIENNE BOUALAOUI: ''Türkiye'de yıllık yüzde 10'un üzerinde bir büyüme kaydediyoruz'' dedi.

Acun llıcalı'nın eşi Zeynep llıcalı mağaza açtı!

Mimarlık firmasının Levent'teki yeni ofislerinin ve showroom açılışını önceki gün gerçekleştirdi. Açılışa aralarında Gülben Ergen, Pervin Ersoy, Aylin Yılmaz, Burcu Erçil, Nuran Erçil, Sitare Akdilek vardı.

Louis Vuitton’un en büyük mağazası İstinyePark’ta olacak!

İstinyePark, 2015 yılında üç yıllık hayalini gerçekleştirecek. Louis Vuitton, Beymen, Gucci ve Hermes, AVM’deki metrekarelerini genişletecek. Böylece Louis Vuitton’un Türkiye’deki en büyük mağazası İstinyePark’ta yer alacak

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti. Mağaza toplam 450 metrekare satış alanına sahip.

War The Robe ilk mağazasını Londra'da açtı!

Yıllık 70 milyon euroluk cirosunun yarısını İngiliz markaları için yaptığı üretimden elde eden Aster Tekstil, üst gelir grubuna hitap eden kadın giyim markası War The Robe markasıyla lüks kadın giyimine girdi. Şirket ilk mağazasını Londra'da açtı..

Faruk Güllüoğlu Antalya'daki ikinci mağazasını hizmete açtı!

Faruk Güllüoğlu Antalya’yı bölgesel üs olarak seçmesinin ardından 2'inci mağazasını da Antalya Konyaaltı mevkiinde hizmete açtı. Faruk Güllü, “Antalya ve çevresinde toplam yatırım miktarımız 2 milyon TL’yi aştı" dedi

Faruk Güllüoğlu, Antalya'da ikinci mağazasını açtı!

Baklavacılık sektörüne 1871 yılında başlayan Faruk Güllüoğlu, Antalya'da ikinci mağazasını açtı. Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel, önemli ve kaliteli markaları Antalya'da görmekten mutluluk duyduklarını söyledi...

Zeynep llıcalı mağazası nerede Haberi

Zeynep llıcalı mağazası nerede

Açılışta ayrıca Revna Demirören, Yelda Demirören, Saba Tümer, Elif Gönlüm, Hande Acar, Işıl Rençber, Feryal Gülman'ın da gazinodan ünlü isimler katıldı. 

Sevgilisi Şeyma Subaşı ise Kumaş Tasarım Yarışması'nın Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekleşen gecesindeydi. Renkli bir defilenin yer aldığı yarışmayı izleyen llıcalı'nın sevgilisi ve kızının annesi Subaşı, güzelliğiyle dikkat çekti. Subaşı, gazetecilerin sorularını duymazdan...