20 / 05 / 2024

Zeynep Okumuş Bulut

Zeynep Okumuş Bulut

Zoho Mimari Tasarım Proje Yönetimi ve Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 30 bin TL sermaye ile Ümraniye'de, Zeynep Okumuş Bulut, Hasan Yılmaz Okumuş ortaklığında kuruldu.

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Arda Yahşi, Umut Gültekin ve Zeynep Okumuş Bulut ortaklığında kuruldu.

Mimar Zeynep Melek Bulut, Gökhan Özoğuz'dan şikayetçi oldu!

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler hakkında yaptığı paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Zoho Mimari Tasarım Proje Yönetimi ve Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zoho Mimari Tasarım Proje Yönetimi ve Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 30 bin TL sermaye ile Ümraniye'de, Zeynep Okumuş Bulut, Hasan Yılmaz Okumuş ortaklığında kuruldu.

Cihan Bulut: Kırcami imar planı sorununu 6 ayda çözeceğiz!

Kırcamisi Tarım Mahallesi sakinlerinen oluşan bir grup vatandaşla bir araya gelen Ak Parti Muratpaşa Belediye başkan Adayı Cihan Bulut'a tam destek. Bulut "Kırcamisi İmarını biz çözeriz. Kırcami yi mahrumiyet bölgesi olmaktan kurtaracağız" dedi.

Emin Bulut: Batman Kırk Ayaklı Köprü koruma altına alınsın!

Dünyanın en uzun taş köprüsü olarak bilinen Kırk Ayaklı Köprü, Batman Çayı Islah Projesi ile yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Batman Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Emin Bulut, köprünün koruma altına alınması gerektiğini söylüyor...

Saffet Bulut: Bahçelievler İstanbul'un gözde ilçelerinden olacak!

CHP Bahçelievler Belediye Başkan adayı Saffet Bulut, Kentsel yenileme sayesinde Bahçelievler 'in İstanbul'un en gözde ilçelerinden olacağını söyleyen Bulut, bu dönüşümün rantsal olmayacağını ifade etti.

Saffet Bulut: 1 metrekare yeşil alanı bile imara açmadım!

2 dönem belediye başkanlığı yapan Saffet Bulut CHP' nin ilçedeki belediye başkan adayı oldu. Saffet Bulut, 1 metrekare yeşil alanı bile imara açmadığını ifade etti.

Nuri Bulut: Ev alırken salona mutfağa değil, kimliğine bakacağız!

Yasa gereği 2017 yılına bütün binalar kimlik belgesi çıkarmak zorunda. İzocam Genel Müdürü Nuri Bulut "Binaların enerji tüketiminde hangi sınıfa girdiği, ne kadar yakıt harcadığı bu belgelerde yazacak" dedi.

Zeynep Bal kimdir?

Mimar Zeynep Bal kimdir? Mimar Zeynep Bal bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Zeynep Bal, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Zeynep Bal...

Saffet Bulut Bahçelievler'de kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

1994-2004 yılları arasında Bahçelievler Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Saffet Bulut, geçmişin tecrübesini kendisi için avantaj olduğunu dile getirdi. Bulut, Bahçelievler'de kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti

Zeynep Ahunbay kimdir?

Mimar Zeynep Ahunbay kimdir? Mimar Zeynep Ahunbay, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Zeynep Ahunbay, bugün hangi alanda çalışmalarına devam ediyor? İşte Zeynep Ahunbay'ın biyografisi...

Saffet Bulut kimdir?

1994 ve 1999 yıllarında iki kez Bahçelievler Belediye Başkanı olarak görev yapan Mimar Saffet Bulut, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Bahçelievler belediye başkan adayı oldu. Peki Saffet Bulut kimdir?

Saffet Bulut: Kentsel dönüşüm yeşil alanları arttıracak!

CHP' nin Bahçelievler Belediye Başkan adayı Mimar Saffet Bulut; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ile beraber Bahçelievler' de vatandaşlarla bir araya geldi.

Zeynep Okumuş Bulut Haberi

Zeynep Okumuş Bulut

Zoho Mimari Tasarım Proje Yönetimi ve Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile 23 Şubat 2015'te, Zeynep Okumuş Bulut, Hasan Yılmaz Okumuş ortaklığında kuruldu.


Zoho Mimari Tasarım Proje Yönetimi ve Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde...