03 / 07 / 2024

Zeynep Tandoğan Hürriyet Emlak

Zeynep Tandoğan Hürriyet Emlak

Zeynep Tandoğan, Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdür görevine getirildi.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Hükümetin pahalı dolar hamlesini ilk kez Hande Fırat açıkladı: Bir an önce yapılacak

Hükümetin aşırı yükselen enflasyon ve dolar karşısında atmayı planladığı adımı Hürriyet yazarı Hande Fırat ilk kez açıkladı. "Bir an önce yapılacak" diyen Fırat, ekonomide benimsenen "faiz sebep enflasyon sonuç" anlayışından ise geri dönüş olmadığını kaydetti.

Kiralık ev arayışları arttı!

Hepsiemlak Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, geçmişte emlak arayanların üçte birinin kiralık, üçte ikisinin satılık konut aradığına, fakat bu sene bu oranların eşitlendiğine dikkat çekti. Tandoğan, bu talebin bu şekilde süreceğini dile getirdi.

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 2 milyon TL sermaye bedeli  ile Emre Tandoğan ve Mehmet Ali Tandoğan tarafından kuruldu.

Bahçeli ve müstakil ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Hepsiemlak Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, emlak sektörü ile ilgili konuştu. Yazlık kiralarının artış kaydettiğini dile getiren Tandoğan, yüzde 150 seviyesinde artış yaşanan yerler olduğuna dikkat çekti.

Alper Taşdelen'den Anıtkabir'in etrafının imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Anıtkabir ile Maltepe Camii arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imar değişikliğinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan önceki yönetimce gerçekleştirildiğini belirtti.

Hürriyet Emlak'tan yüzde 50 indirim kampanyası!

Hürriyet Emlak, alınan tam kapanma kararının ardından emlak sektörü için büyük bir destek hayata geçiriyor. ‘Aynı Çatının Altındayız’ kampanyası kapsamında hem şu anki üyeler hem de yeni üye olacaklara hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmadan Mayıs'ta yüzde 50 indirim yapılacak.

Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanı yapılmasına itiraz!

Anıtkabir ile Maltepe Cami arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imarı değiştirildi. Çankaya Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin onayladığı imar değişikliği ile arsa ticaret alanı yapıldı. Komisyon raporlarında binanın kot hariç 7 kat yükseklik olacağı söylendi. 

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

Ankara'da Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanına dönüştürülmesine tepki!

Ankara'da Anıtkabir'in hemen yakınındaki Hürriyet İlkokulu içindeki bir parsel ticaret alanına dönüştürüldü. Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı plan değişikliğine tepki gösterdi.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

Hürriyet Emlak'ta kullanıcı sayısı 3 katına çıktı!

Faiz indirim kampanyasının açıklandığı haziran ayının ilk günlerinden itibaren 'satılık talebinde geçtiğimiz 5 yılın en yüksek seviyesini gördüklerini belirten Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, konut aramalardaki hareketliliğin kullanıcı sayılarının 3 katına çıkardığını söyledi.

Hürriyet Emlak'tan İzmir'deki depremzedelere kira yardımı!

Hürriyet Emlak, kalıcı deprem konutlarının ailelere teslim edilmesi beklenen 1 yıllık süre zarfında toplam 20 ailenin kira masraflarını tamamen karşılayacak. 

Zeynep Tandoğan Hürriyet Emlak Haberi

Zeynep Tandoğan Hürriyet Emlak

Emlak sektörünü tek bir çatı altında bir araya getiren Hürriyet Emlak’ta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdür görevine Zeynep Tandoğan getirildi. Kariyerine, 1998 yılında Initiative Media’da Unilever markaları için stratejik planlama bölümünde başlayan Zeynep Tandoğan, 2002'de Evyap’ta Pazarlama Hizmetleri Müdür Yardımcılığı’na atandı.

2004 yılında Universal McCann’de Coca-Cola markalarından sorumlu Medya Direktörü olarak çalışan Tandoğan, ajansta geçirdiği 4 senenin ardından Ströer’de Dijital Açıkhava Medya Kategorisi’nden Sorumlu Genel Müdür olarak görev yaptı. Daha sonra Ströer’de CSO olarak görev yapan Tandoğan, 2014-2018 seneleri arasında Hürriyet Gazetesi'nde Reklam Direktörü ve İcra Kurulu üyesi olarak yer aldı. Zeynep Tandoğan, son olarak da Kentvizyon CEO’su olarak kariyerine devam etmekteydi.

Mimar Sinan Üniversitesi, İstatistik Bölümü’nden mezun olan Zeynep Tandoğan, evli ve 1 çocuk...