27 / 04 / 2024

Zeynep Tandoğan

Zeynep Tandoğan

Gayrimenkul sektöründe başlatılan seferberliğe Hürriyet gazetesinden de destek geldi.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Urbspace Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urbspace Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Aydoğan tarafından kuruldu.

Zeynep Özbil, İSO’da hangi görevi yürüttü? Dünya Bankası’nda hangi alanda çalıştı? Arçelik’teki görevi ne?

Zeynep Özbil kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zeynep Özbil hakkında tüm merak edilen detaylar...

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Ceda Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ceda Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Tandoğan tarafından kuruldu.

Belediye o ilde 18 bin 944 metrekarelik arsa satacak! 

Muş Belediye Başkanlığı, Muş Tandoğan Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 12 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Eren Tandoğan tarafından kuruldu.

Theoz Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Theoz Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de Tayland Özgür Tandoğan tarafından kuruldu.

Kiralık ev arayışları arttı!

Hepsiemlak Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, geçmişte emlak arayanların üçte birinin kiralık, üçte ikisinin satılık konut aradığına, fakat bu sene bu oranların eşitlendiğine dikkat çekti. Tandoğan, bu talebin bu şekilde süreceğini dile getirdi.

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 2 milyon TL sermaye bedeli  ile Emre Tandoğan ve Mehmet Ali Tandoğan tarafından kuruldu.

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulviye Tandoğan tarafından kuruldu.

Zeynep Tandoğan Haberi

Zeynep Tandoğan

Gayrimenkul sektöründe başlatılan seferberliğe Hürriyet gazetesinden de destek geldi. Hürriyet Reklam Direktörü Zeynep Tandoğan, GYODER’in öncülük ettiği kampanyada yer alan gayrimenkul şirketlerine yüzde 15 ilan indirimi yapacaklarını belirtti. Tandoğan, ayrıca kampanyaların anlatılacağı bir gazete hazırlanıp bu gazetenin birçok televizyon kanalından duyurulacağını söyledi.


GAYRİMENKUL sektörü darbe girişimi sonrası ekonominin çarklarının dönmesi için seferberlik ilan etti. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Oraklığı Derneği (GYODER) elini taşın altına koydu ve tüketiciler için bir ay süre ile uygun ödeme kampanyası hazırladı. Ülke geneline 39 şirketin katılımı ile 86 proje için kampanya başlatıldı. 56 bin ev ve 3 bin 200 ofis bir ay süre ile 120 ay vade, yüzde 20 peşin ve 0.70 faizle satılacak. 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli...