04 / 05 / 2024

Zeynep Uludağ mimarlık

Zeynep Uludağ mimarlık

Mimar Zeynep Uludağ kimdir? Mimar Zeynep Uludağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynep Uludağ, bugün hangi Üniversitede Mimarlık Fakültesinde ders veriyor? İşte Zeynep Uludağ...

Etili Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etili Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Uludağ tarafından kuruldu.

Urbspace Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urbspace Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Aydoğan tarafından kuruldu.

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Zyk Mimarlık Proje Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Mimarlık Proje Limited Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Kılıç Kabakcı tarafından kuruldu.

Urbist Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urbist Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Okucu Kaya ve Zeynep Ekmekçibaşı ortaklığında kuruldu.

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Çelik ve Zeynep Çelik ortaklığında kuruldu.

Archomer Group Emlak İnşaat Otomotiv Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archomer Group Emlak İnşaat Otomotiv Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Recep Tayyip Uludağ tarafından kuruldu.

Bagen Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bagen Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ali Bilir ve Zeynep Çiğdem Çınar ortaklığında kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Arda Yahşi, Umut Gültekin ve Zeynep Okumuş Bulut ortaklığında kuruldu.

Uygur Dekorasyon Mimarlık Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Uygur Dekorasyon Mimarlık Hizmetler Limited Şirketi Ümraniye’de  10 bin TL  sermaye bedeli ile Volkan Uyğur Ensert, Zeynep Gökbakan Ensert tarafından kuruldu.

Noctis Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noctis Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Çırak ve Melisa Zeynep Şahin ortaklığında kuruldu.

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Neda Yağlı tarafından kuruldu.

Zeynep Uludağ mimarlık Haberi

Zeynep Uludağ mimarlık

Zeynep Uludağ kimdir?

İlk ve orta öğrenimini 1982 yılında T.E.D Ankara Koleji'nde tamamladıktan sonra ODTÜ Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü'nden 1986 yılında lisans, 1989 yılında yüksek lisans ve 1998 yılında doktora dereceleri alarak mezun oldu. 


1986-1988 yılları arasında MİMOR Mimarlık bürosunda babası Mimar Özhan Sökmen ile birlikte proje yöneticisi ve tasarımcı olarak farklı boyutlarda projeler yürüttü. 1988 yılında Orhan Uludağ ile beraber ULUDAĞ Mimarlık bürosunu kurdu. 


Bu tarihten itibaren mimari tasarım ve uygulama çalışmalarını birlikte yürüttüler ve birçok ulusal ve uluslararası mimari ve kentsel tasarım yarışmalarına katıldılar.


1993-1994 yıllarında Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalıştı. Akademik hayatına 1994 yılından itibaren Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde devam etti. 


GÜMMF, Mimarlık Bölümü'nde 1994-2000 yılları arasında...