06 / 07 / 2024

zeynep yanova ne iş yapar

zeynep yanova ne iş yapar

Akfen Holding A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen Holding Yatırımcı İlişkileri Departmanı'na Zeynep Yanova'nın atanması hakkında açıklamada bulundu.

Özel okullar zammı az buldu, devletten teşvik istedi! Vatandaş ne dedi?

Özel okullarda eğitim ücretlerine yapılan zamlar velileri kara kara düşündürüyor. Okullar ise zamdan memnun değil. Zam oranını yetersiz bulan okulların devletten teşvik isteğini belirten Gazeteci Zeynep Aktaş X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ne düşünüyorsunuz bu konuda” diye sordu.

Zeynep Özbil, İSO’da hangi görevi yürüttü? Dünya Bankası’nda hangi alanda çalıştı? Arçelik’teki görevi ne?

Zeynep Özbil kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zeynep Özbil hakkında tüm merak edilen detaylar...

Zeynep Bodur Okyay Kimdir? Zeynep Bodur Okyay ne iş yapıyor?

Zeynep Bodur Okyay kimdir? Zeynep Bodur Okyay’ın mesleği nedir? Zeynep Bodur Okyay hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Zeynep Banu Dalaman: ABD'nin Kanal İstanbul'dan 2010 yılında haberi vardı!

Akademisyen Zeynep Banu Dalaman, 2010 yılında yapılan bir konferansta yaşadıklarını anlatarak, ABD'nin Kanal İstanbul projesinden önceden haberdar olduğunu öne sürdü...

Güneş Parkecilik Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Parkecilik Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Güneş tarafından kuruldu. 

Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait Buz Rezidans'taki daire satıldı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve değerine ilişkin tartışmalara neden olan Buz Rezidans'taki daire, 100 bin dolar karşılığında Güneş Gazetesi'nin sahiplerine satıldı.

Kale Grubu neden gayrimenkul sektörüne girdi?

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, gayrimenkul sektörüne girme sebeplerini açıkladı. Okyay, sektöre arazilerini değerlendirmek için girdiklerini söyledi.

Manisa Zeynep Onbaşı Evi restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Tarihi Kula Evleri’ni gün yüzüne çıkarmak için başlattığı çalışmalardan bir tanesi olan Zeynep on Başı Evi restorasyonu hızla devam ediyor.

Zeynep Tosun Gölköy'deki evinin kapısını Hello Decor Dergisi'ne açtı!

Modacı Zeynep Tosun annesi Gülseli Çoşkuner ile yazılarını geçirdiği Bodrum Gölköy'deki evlerinin kapısını Hello Decor Dergisi'ne açtı. 3 katlı villanın tadilatını Zeynep Tosun'un babası, mimar Çetin Tosun yapmış.

Zeynep Fıratoğlu: Ev alırken son söz kadınların!

Ev alırken son sözü kadınların söylediğini öngören girişimci iş kadını Zeynep Fıratoğlu, bu fikirden yola çıkarak, emlak sektörüne kadın gözüyle bakan 'kadincaemlak.com' internet sitesini kurdu.

Zeynep Esengil kimdir?

Mimar Zeynep Esengil kimdir? Mimar Zeynep Esengil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Zeynep Esengil, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Zeynep Esengil..

Zeynep Helvacıoğlu Bakır kimdir?

Mimar Zeynep Helvacıoğlu Bakır kimdir? Mimar Zeynep Helvacıoğlu Bakır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynep Helvacıoğlu Bakır, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Zeynep Gülşen kimdir?

Zeynep Gülşen, YEM Etkinlikler Bölümü Yöneticiliği’ne atandı. Peki, Peyzaj Mimarı Zeynep Gülşen kimdir? Zeynep Gülşen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Zeynep Gülşen...

zeynep yanova ne iş yapar Haberi

zeynep yanova ne iş yapar

Akfen Holding A.Ş tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulu 2014/20 sayılı 04.09.2014 tarihli toplantısında SPK'nın II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği gereğince, Şirketimiz Yatırımcı İlişkileri Departmanı'nda görev yapmak üzere Numaralı Zeynep YANOVA'nın atanmasına ve iletişim bilgilerinin işbu açıklama vasıtasıyla KAP'ta yayınlanmasına karar verilmiştir.


Zeynep YANOVA İletişim Bilgileri:

Tel: 0212 319 87 00 

Faks : 0212 319 87 10

E-posta adresi:...