17 / 05 / 2024

Zeytin Yaylası projesi

Zeytin Yaylası projesi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin alternatif turizm kaynaklarını artırmak için hayata geçireceği, "Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi" nin ilerleme toplantısı yapıldı. Proje kapsamında tek kişilik ve aile tipi 30 adet bungalov inşa edilecek...

Zeytin İçi İznik geliyor! Yeni proje!

‘Zeytin İçi’ Ev-Yapı projesi İznik’te inşa ediliyor. Kübra Gergin İnşaat, yeni projesi Zeytin İçi Ev-Yapı ile İznik’te bir olmayan bir mimariyi hayata geçiriyor.

Çambaşı Yaylası'ndaki binalar yenileniyor!

Ordu'nun önemli turistik alanlarından olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda, Dış Cephe İyileştirme Projesi kapsamında binalara ahşap giydirme uygulanıyor...

Ayder Yaylası'ndaki kentsel dönüşümde son durum!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası'nda 5 bakanlığın ortaklaşa TOKİ öncülüğünde başlattığı Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Ayder Yaylası'ndaki otopark ihalesi yapıldı!

TOKİ öncülüğünde, 5 bakanlığın ortaklaşa uygulayacağı Kentsel Dönüşüm Projesi ile altyapı ve ulaşım sorunları çözülecek, dikey yerine en fazla 2 katlı yatay yapılar inşa edilecek Ayder Yaylası'nda ilk olarak yapılacak 1.700 araçlık otopark için ihale yapıldı...

Ayder Yaylası’nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Rize'nin ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası'nda uygulanacak kentsel dönüşüm projesi için harekete geçiliyor. TOKİ öncülüğünde 3 aşamalı gerçekleşecek projede en fazla 2 katlı yatay yapılar inşa edilecek.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm Nisan ayında başlayacak!

Rize'nin Ayder Yaylası için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) öncülüğünde 'Kentsel Dönüşüm Projesi' hazırlandı. Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm Nisan ayında başlayacak.

Gemlik Zeytin Dalı Meydanı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik Belediyesi’yle birlikte düzenlediği ve bünyesinde yüzlerce yıllık zeytin ağaçlarının da bulunduğu Gemlik Zeytin Dalı Meydanı projesi açıldı.

Ayder yaylasında kentsel dönüşüm heyecanı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ayder'i kirlettik, rezil ettik çıkışıyla gündeme gelen Rize'nin ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası için kentsel dönüşüm projesi başlatılacak. 

TOKİ Ayder Yaylası kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Türkiye'nin cennet köşesi Ayder Yaylası, Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale edildi. TOKİ turizm lojistik merkezi oluşturmak amacıyla projenin ihalesini gerçekleştirdi.

Ayder Yaylası örnek dönüşüm projesi olacak!

TOKİ Başkanı Turan, yaptığı yazılı açıklamada, Rize'nin ünlü yaylası Ayder için örnek bir uygulamayı hayata geçireceklerini ifade etti. Turan, Ayder ile başlayan yaylaları dönüştürme projesinin örnek bir model olacağını bildirdi.

Alanya Çayarası Yaylası'na modern çarşı ve cami projesi!

Antalya-Konya yolu genişletme çalışmaları kapsamında, Alanya Belediyesi, Çayarası Yaylası'nda yıkılacak dükkanların yerine modern bir çarşı ve cami inşa ediyor. Bölgenin cazibe merkezi haline gelmesi bekleniyor.

TOKİ Ayder Yaylası'nı imara açtı!

Rize Çamlıhemşin'deki Ayder Yaylası imar açıldı. TOKİ tarafından bölgede kentsel dönüşüm ve gelişim projesi ihalesi dün gerçekleşti.

TOKİ Ayder Yaylası ihalesi bugün!

TOKİ'nin Rize İli Çamlıhemşin İlçesi Ayder Yaylası Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projesi Hazırlanması Danışmanlık ihalesi bugün yapılacak.

Zeytin Yaylası projesi Haberi

Zeytin Yaylası projesi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin alternatif turizm kaynaklarını artırmak için hayata geçireceği, "Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi" nin ilerleme toplantısı yapıldı. Toplantıya, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı yetkilileri katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak 5 milyon 900 bin TL (KDV dahil) bedelli ihale sonucunda çalışmaların hızla devam ettiği projeye GEKA tarafından 750 bin TL destek sağlandığı kaydedildi. Proje kapsamında, yaylanın doğal yapısına uygun olarak; tek kişilik ve aile tipi 30 adet bungalov (tek katlı ahşap ev) , 10 adet yöresel ürün sergi-satış yeri, 3 adet büfe, 2 adet kır lokantası ve 1 adet kır kahvesi, bay-bayan ve engelli tuvaletleri ile yönetim binası yapımının gerçekleştirileceği ifade...