04 / 05 / 2024

Zeytinburnu Ak Evlerde satılık daire

Zeytinburnu Ak Evlerde satılık daire

1999 yılında inşa edilecek Zeytinburnu Ak Evler Sitesi satışa sunulmuş. 320 dairenin bulunduğu sitedeki 125 metrekarelik daireler 60 bin dolardan (23 milyar 950 milyon lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Emsali 30 bin TL olan evlerde 3-5 bin TL'ye oturuyorlar: Kimse kötü niyetli kiracıları finanse etmeye mecbur değil!

Yüzde 25 zam sınırı uygulaması sebebiyle binlerce ev sahibi mağdur oldu. Kiracılar, emsali 30 bin TL olan evlerde 3-5 bin TL'ye oturuyor. Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı da X sosyal medya hesabından bu duruma değindi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Arzum Akıllı Robot Süpürge 14 bin 499 TL! Peki en ucuz fiyata nereden alınır? İşte 7 Mart  2023 fiyat listesi

Arzum AR4304 X4 LDS Akıllı Robot Süpürge, geliştirilmiş pil teknolojisi ve her yüzeyi  temizleyebilen fonksiyonları sayesinde evlerde yerini alıyor. 

Pandemi sonrası ‘Tiny house’ akımı!

Herkes daha büyük bir evde yaşamak istiyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Kimileri 10, 20 ya da 30 metrekarede yaşamayı tercih ediyor. ‘Tiny house’ akımı pandemiyle birlikte yükselişe geçti. Doğaya yakın olma ihtiyacını karşılayan bu evlerde yaşayanlar anlattı...

Zeytinburnu'nda kaçak binaların yıkımı için ihale yapılacak!

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 115 farklı mahalde ruhsatsız veya proje hilafı olan kaçak yapıların yıkılması için 23 Mayıs 2019 tarihinde ihale düzenleyecek...

Ak Eser Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Eser Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Baraa Sibahi tarafından kuruldu. 

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşümün şartı vatandaşın rızası!

AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy "Söz sizde" toplantıları kapsamında Telsiz Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Ömer Arısoy, Zeytinburnu'nda çöken binanın mağdurlarına çözüm sözü verdi!

AK Parti’nin Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Ömer Arısoy, katıldığı mahalle teşkilatları toplantısında Beştelsiz Mahallesi’nde çöken binadan dolayı meydana gelen sorunların çözüme kavuşacağını dile getirdi. 

Ömer Arısoy: Zeytinburnu'ndaki dönüşüm sorununu çözeceğiz!

AK Parti Zeytinburnu Belediyesi Başkan Adayı Ömer Arısoy, 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde saha çalışmasına başladı.

Zeytinburnu Belediyesinin tarihi binası açıldı!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Zeytinburnu Belediyesinin tarihi binasının açılış törenine katıldı.Kurtulmuş, tarihi binanın bir kültür merkezi haline dönüşmesinin ve belediyenin başkanlık temsil makamının burada bulunmasının önemli olduğunu söyledi.

Başak Polimer Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Polimer Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Tanrıverdi, Burhan Alim, Ebru Kısacık ve Barışcan Kısacık ortaklığında kuruldu.

Akıllı evler siber saldırıya açık mı?

Yeni nesil akıllı evlerde teknolojiden payını alıyor. Çoğu projelerde karşımıza çıkan akıllı ev konseptlerinde siber saldırı olmaması için müteahhitlere, site yönetimlerine ve kullanıcıya büyük iş düştüğü belirtiliyor. 

Zeytinburnu Ak Evlerde satılık daire Haberi

Zeytinburnu Ak Evlerde satılık daire



ZEYTİNBURNU AK EVLER


İstanbul'un içinde...

(Sorunların dışında!)


İstanbul'un içinde 320 daire ve 72 mağaza ile yeni bir hayat kuruluyor. ZEYTİNBURNU AK EVLER.


Artık İstanbul'dan kaçmanıza gerek yok. AK EVLER avantajlı konumu ile İstanbul'un her köşesine ulaşmanızı kolaylaştırıyor. Evinizin önünden geçen METRO ile ulaşımın ayrıcalığını yaşayacaksınız. Yapımına hızla devam edilen deniz manzaralı sitede yer alan 125 m2 daireler her biri ebeveyn banyolu 3 oda salondan oluşmaktadır ve Mart 2000'de oturuma hazır sahiplerine teslim edilecektir. Modern yaşamın gerektirdiği tüm olanakların sunulacağı sitede en son modern inşaat teknoljisi uygunlanmaktadır. Geleceğiniz için yatırım yapın ve AK EVLER'de siz de mutlaka konut ve mağaza sahibi olun.


60.000 $'dan...