04 / 05 / 2024

Zeytinburnu Belediyesinin tarihi binası açıldı!

Zeytinburnu Belediyesinin tarihi binası açıldı!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Zeytinburnu Belediyesinin tarihi binasının açılış törenine katıldı.Kurtulmuş, tarihi binanın bir kültür merkezi haline dönüşmesinin ve belediyenin başkanlık temsil makamının burada bulunmasının önemli olduğunu söyledi.



AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Zeytinburnu Belediyesinin tarihi binasının açılış törenine katıldı. Kurtulmuş, açılış konuşmasında, şehirlerin sadece güzel altyapılara ve mükemmel ulaşıma sahip olmasının yeterli olmadığını dile getirerek, bundan sonraki süreçte şehirlerin, ilçelerin kendi kimliklerini yeniden kazanması bakımından büyük bir atılıma ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Tarihi binanın bir kültür merkezi haline dönüşmesinin ve belediyenin başkanlık temsil makamının burada bulunmasının önemli olduğunu belirten Kurtulmuş, şunları söyledi:

"Şehirlerimizin daha fazla nefes alabilen, halkımızın ihtiyaçlarını daha fazla karşılayabilen şehirler haline gelmesi de son derece önemli. İnşallah bundan sonraki süreçte AK Parti belediyelerinin başarıları artarak devam edecektir. İstanbul başta olmak üzere bütün ilçeleriyle birlikte Türkiye'nin her yerinde AK Parti belediyeciliğinin yeni dönemdeki gönül belediyeciliği adını verdiğimiz, halka dokunan, halkın günlük hayata ilişkin beklentilerini karşıladığı gibi kültürel beklentilerini de tazeleyen, güçlendiren daha rahat yaşam alanları sunan ve gerçekten insanların gönlüne dokunan belediyeciliğe 31 Mart 2019'da milletimizin büyük bir oranda onay vereceğine inanıyorum." dedi. 


Geri Dön