13 / 05 / 2024

Zeytinburnu Anadolu Teknik ve Ticaret Meslek Lisesi

Zeytinburnu Anadolu Teknik ve Ticaret Meslek Lisesi

İlçedeki okulları yenileyen Zeytinburnu Belediyesi Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi ve Zeytinburnu Anadolu Teknik ve Ticaret Meslek Lisesi’ni öğrencilerin hizmetine sundu.

Bakanlık açıkladı! Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilecek destek miktarları yükseltildi!

Organize sanayi bölgeleri (OSB) içinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinin öğrencileri için verilecek olan 2023-2024 senesi eğitim ve öğretim destek miktarlarında yükseliş yapıldığı duyuruldu.

İstanbul Havalimanı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılışa hazırlanıyor!

İstanbul Havalimanı'nda açılacak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenciler uçak bakımı, ulaştırma hizmetleriyle, yiyecek ve içecek hizmetleri alanlarında eğitim alacak.

Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin arazisi meclis gündeminde!

Depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yerine yeni bir okulun ne zaman yapılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapıart Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıart Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Baybür tarafından kuruldu.

TOKİ, Batman'da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edecek!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeniden inşa edilecek!

Geçtiğimiz günlerde yıkılması kararlaştırılan Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeniden inşa edilecek.

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de mitingi alanı ile miting meydanının etrafında fiilen park olarak kullanılan alanı icradan satıyor. Gayrimenkulün  satış bedeli 9 milyon 23 bin TL olarak belirlendi.

3er Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3er Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersal Köymen, Hüseyin Güner, Özlem Ersavaş ortaklığında kuruldu.

Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkılacak mı?

Zonguldak'taki Kız Meslek Lisesi olarak bilinen, Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, 400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi’ne otopark yapılması için yıkılabileceğiyle ilgili iddialar meclise taşındı.

Artvin Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yenilendi!

Geçtiğimiz senelerde verilen eğitim ve okul imkânlarının yetersizliğiyle anılan Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi baştan aşağı yenilendi.

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne spor salonu!

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor.

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi riskli!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerin, yağışların yol açabileceği risk ihtimaline karşı, başka atölyelere taşınma işleminin gerçekleştiğini açıklandı. 

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde çökme tehlikesi!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin etrafındaki AVM ve rezidans inşaatı sürüyor. D Blok’taki öğrenciler temel atma çalışmaları yüzünden korktuklarını ifade etti. 

Zeytinburnu Anadolu Teknik ve Ticaret Meslek Lisesi Haberi

Zeytinburnu Anadolu Teknik ve Ticaret Meslek Lisesi


Okulların açılmasına sayılı günler kala depreme dayanıklı okullarda ders yapmaya hazırlanan öğrenciler, KİPTAŞ ve Zeytinburnu Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi ve Zeytinburnu Anadolu Teknik ve Ticaret Meslek Lisesi’nde eğitim yılına merhaba diyecek.


TERAS MANZARALI KÜTÜPHANE


Toplam 6 katlı ve 32 derslikten oluşan 14 bin 540 metrekare  alan üzerinde hayata geçirilen her iki lisede fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarları, açık ve kapalı spor salonları, basketbol sahası, seyirci tribünü, resim ve müzik atölyesi, 186 kişilik konferans salonu, fuaye alanı, tören alanı, rehberlik odaları, öğretmenler odası, danışma, kantin, otopark, bay ve bayan mescidi bulunuyor.


Ağaçlandırmanın devam ettiği okullarda ayrıca yaşanacak herhangi bir sağlık sorununda ilk müdahalenin gerçekleştirilmesi için revir odası ve olası bir tehlikede öğrencilerin güvenli alana toplanabilmesi için sığınak da yer...