02 / 05 / 2024

Zeytinburnu Belediyesi toki açıklaması

Zeytinburnu Belediyesi toki açıklaması

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Zeytinburnu Belediyesi 42 zabıta memuru alacak! 

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı 42 zabıta memuru alacağını duyurdu. Peki Zeytinburnu Belediyesinin zabıta alımına başvurmak için hangi şartları taşımak gerekiyor? İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu Belediyesi 45 milyon TL'ye dükkan, büfe ve spor tesisi yaptıracak!

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 45 milyon TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi yaptıracak.

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Zeytinburnu kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Zeytinburnu Belediyesi tarafından hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat ilerliyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Belediye Başkanı Ömer Arısoy çalışmalarda gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Zeytinburnu’nda kentsel dönüşümün önü açılıyor!

Zeytinburnu Belediyesi’nin ilçedeki dönüşümle alakalı olan imar planı değişikliği İstanbul Büyükşehir Belediye meclisinden ‘oy birliği’ ile kabul edildi.

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Zeytinburnu'na İstanbul'un en büyük buz pisti inşa ediliyor!

Zeytinburnu Belediyesi, 37 bin metrekare büyüklüğünde İstanbul’un en büyük buz pistini Zeytinburnu’nda inşa ediyor...

Zeytinburnu'ndaki İETT sitesinde kentsel dönüşüm tartışması! 

Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan İETT Sitesi sakinlerine, kentsel dönüşüm kapsamında evlerini boşaltmaları için 3 gün süre tanıdı. Kendilerine yer gösterilmeden ve kira desteği verilmeden evlerinden çıkmaları söylenen vatandaşlar belediye kararına tepki gösterdi...

Zeytinburnu’nun 3’üncü Millet Kıraathanesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Zeytinburnu Belediyesi, ilçenin 3’üncü millet kıraathanesini hizmete açtı.

Zeytinburnu’nun dönüşümü her zaman ilk önceliğimiz oldu!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy yaptığı açıklamada, Zeytinburnu Belediyesi olarak ilk günden beri ilçenin birinci önceliğinin kentsel dönüşüm projeleri üzerinde çalışmak olduğunu dile getirdi.

Zeytinburnu’na 26 bin metrekarelik 'Rezerv Konut' geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Zeytinburnu Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Zeytinburnu'ndaki 26 bin metrekarelik alanda yatay mimari esaslı rezerv konutları inşa edilecek.

Ömer Arısoy: Zeytinburnu'ndaki dönüşüm sorununu çözeceğiz!

AK Parti Zeytinburnu Belediyesi Başkan Adayı Ömer Arısoy, 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde saha çalışmasına başladı.

Zeytinburnu Belediyesi toki açıklaması Haberi

Zeytinburnu Belediyesi toki açıklaması


Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan o açıklama...


Belediye meclisimizde bugün kabul edilen 27/01/2017 tarih ve 6032 sayılı teklifimizle ilgili yapılan haberler, eksik bilgilerden dolayı bazı yanlış anlaşılmalara yol açmıştır. 

Belediyemiz ve TOKİ arasında yapılacak protokol uyarınca gerçekleştirilecek kamulaştırma işlemi sonucunda, yeni konut yapılmayacak, Zeytinburnu’ndaki yoğun nüfusun acil ihtiyaçları olan mahalle meydanları, camilerin depreme dayanıklı bir şekilde yeniden inşa edilmesi ve okullarla birlikte çevrelerinin düzenlenmesi projeleri gerçekleştirilecektir.


Proje kapsamında altı mahallede on iki proje hayata geçirilecektir.


Nuripaşa İlkokulu, Sümer Ortaokulu ve Muhsin Ertuğrul Meslek Lisesi’nin çevresi genişletilip bahçe kapasitesi artırılacak ve eğitim gören çocuklarımıza daha geniş bir alan sağlanacaktır.


Mevcut olan Taş Camii, Ulu Camii, Dutluk Camii ve Sümer Camii’lerinin etrafı genişletilecek, böylece hem camiilerin çevresi düzenli bir...