25 / 07 / 2024

Zeytinburnu Beştelsiz ihalesi ne zaman

Zeytinburnu Beştelsiz ihalesi ne zaman

Emlak Konut GYO’un düzenlediği ihalelerin ilk 3’ü yapıldı. Firmaların birbiriyle yarıştığı ihalelerde fiyatlar da yukarı taşındı.

Zeytinburnu'nda 3 katlı ticaret fonksiyonlu bina satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Zeytinburnu Belediyesi, Merkezefendi mahallesinde yer alan 3 katlı ticaret fonksiyonlu binayı satıyor. Peki gayrimenkulün muhammen satış bedeli ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Telsiz kullanım ücretine beş yılda yüzde 425 zam geldi! 

Her senenin başında gelen zamlarla ve faturalarımıza yansıyan tutarlarla bildiğimiz telsiz kullanım ücretine beş yılda yüzde 425 zam geldi. İşte Vergi Uzmanı Ozan Bingöl'ün konu ile ilgili paylaşımı...

Hatay'da 370 kişiye mezar olan binanın müteahhitlerine yine deprem bölgesinde konut ihalesi verildi!

Hatay'daki depremde 370 kişiye mezar olan Emlak Bank Konutları'nı inşa eden şirketin beş ortağından, AK Parti'ye yakın olan ikisine deprem bölgesinde konut ihalesi verildiği ortaya çıktı.

Zeytinburnu'nda 3 katlı bina satılıyor! İhalesi 17 Ağustos'ta! 

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi'nde yer alan 3 katlı yapıyı satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediye beş taksitle 4 gayrimenkul satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan beş adet gayrimenkulü 4 taksitle satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 27 Temmuz'da yapılacak.

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Telsiz Mahallesi, 2250 ada, 1 parsel ile bir kısım kadastral yol alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Vakıflar İstanbul'un göbeğinde arsa satacak! İhalesi 4 Temmuz'da!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Fatih'te yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat ihalesi dün yapıldı. İhale için 13 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine hangi firmalar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesi 4 Nisan'da!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihini 4 Nisan olarak açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının büyüklüğü kaçmetrekare? Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası nerede?

O ilde tam 10 taksitle beş arsa satılacak! İmarlı arsa almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 7 Şubat'ta yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye tam beş adet arsa satacak! İhalesi 24 Ocak'ta!

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray Tacin ve Taşpazar'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Beştelsiz Mahallesi, 2334 ada, 66, 186, 197, 198, 199, 205 ve 201 parseller ile bir kısım kadastral yol alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Beştelsiz ihalesi ne zaman Haberi

Zeytinburnu Beştelsiz ihalesi ne zaman

Emlak Konut GYO’un düzenlediği ihalelerin ilk 3’ü yapıldı. Firmaların birbiriyle yarıştığı ihalelerde fiyatlar da yukarı taşındı. Zeytinburnu Beştelsiz ihalesinde en yüksek teklif 350 milyon lira, Riva’da 1 milyar liraya çıktı. Şimdi gözler İzmir Alsancak için 12 ve 14 Haziran’da, yapılacak ihalelere çevrildi 


Gayrimenkul sektöründe yaptığı birbirinden değişik satış ve pazarlama kampanyalarıyla piyalara moral olan Emlak Konut GYO, bugünlerde yine piyasaları canlandırdı. İlk ihale 6 Haziran’da Zeytinburnu için düzenlendi. İhaleye katılan müteahhitler, Zeytinburnu Beştelsiz bölgesinde 96 bin 968 metrekare büyüklükteki arsa için birbirleriyle yarıştı. İlk oturumda 8 teklif verildi. En yüksek teklif 350 milyon lira satış geliri üzerinden yüzde 25 ile Akdeniz inşaattan geldi. İhaleye Fuzul Yapı ile ortak teklif veren Suudi Arabistanlı Al Zamil ise ihalede yer alan tek yabancı...