07 / 05 / 2024

zeytinburnu daire

zeytinburnu daire

Eskinin tekstil merkezi olarak bilinen Zeytinburnu, yeni lüks rezidans projeleriyle hızla yeni yüzüne kavuşuyor. Bölgede metrekare ev fiyatları 4 bin TL'den başlıyor 19 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Zeytinburnu'nda çöken bina incelendi!

Zeytinburnu'nda çöken binanın ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığına bağlı Deprem Risk Analizi ekipleri çöken binanın enkazında inceleme yaptı.

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu fiyatları!

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu fiyatları daire seçeneklerine göre değişiklik gösteriyor. 2020 yılının Mayıs ayında teslimlerin yapılacağı proje Tesa Yapı tarafından yükseliyor. 

Livza Zeytinburnu ödeme koşulları!

Livza Zeytinburnu ödeme koşulları haberimizde yer alıyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje Tesa Yapı imzasını taşıyor. 

Livza Zeytinburnu ödeme kampanyası!

Livza Zeytinburnu ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Tesa Yapı tarafından hayata geçirilen projede 2+1 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu projesi!

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu projesi İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor. Toplamda 101 adet daireden meydana gelen projede  2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.

Büyükyalı İstanbul daire fiyatları!

Büyükyalı İstanbul daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Zeytinburnu Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde hayata geçirilen projede 1.500 konut, ofis ve ticari üniteler bulunuyor. 

Kiptaş Locamahal Evleri daire fiyatları!

Kiptaş Locamahal Evleri daire fiyatları 651 bin TL'den başlıyor. Locamahal projesi Kiptaş tarafından İstanbul Zeytinburnu'da inşa ediliyor...

Loca Mahal Kiptaş Zeytinburnu fiyat listesi!

Loca Mahal Kiptaş Zeytinburnu fiyat listesi 651 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri 2020 yılında gerçekleşecek...

Zeytinburnu için 'açık havuz' ve '1+1' daire kararı!

Zeytinburnu Belediye Meclisi İmar Komisyonu'nun yaptığı toplantıda imar uygulamalarıyla ilgili bazı plan notu değişikleri konuşuldu. 

Kiptaş Locamahal Evleri Zeytinburnu satılık!

Kiptaş Locamahal Evleri Zeytinburnu satılık daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Zeytinburnu Veliefendi'de hayata geçirildi...

Locamahal Kiptaş Zeytinburnu daire fiyatları!

Locamahal Kiptaş Zeytinburnu daire fiyatları 600 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. KİPTAŞ Locamahal projesinde konut ve ticaret alanları olacak...

Zeytinburnu Loca Mahal daire fiyatları!

Zeytinburnu Loca Mahal daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Loca Mahal Evleri'nde daireler 36 ay sonra teslim ediliyor...

zeytinburnu daire Haberi

zeytinburnu daire

İstanbul'un prim potansiyeli yüksek ilçeleri arasında gösterilen Zeytinburnu'nda adeta değişem rüzgarlerı esiyor. Kentsel dönüşüm için ilk kazmanın vurulduğu 2009 yılından bu yana çalışmaların hızla devam ettiği bölge, yeni projelerle hızla yeni yüzüne kavuşuyor. Eskinin tekstil merkezi olan Zeytinburnu'nda bugün birbiri ardına lüks konut projeleri yapılıyor. İstanbul’da gecekondulaşmanın ilk başladığı bölge olarak da bilinen Zeytinburnu’nda bugün bir tarafta sanayi siteleri ve atölyeler varlığını korurken diğer taraftan da lüks rezidans projeleri yükseliyor. 


Metrekare fiyatlar 19 bin TL'ye kadar çıkıyor

Nitelikli projelerin sayısının arttığı Zeytinburnu’nda gayrimenkul fiyatları da aynı doğrultuda yükseliyor. Bölgede yeni projelerde metrekare birim fiyatı 4 bin TL ile 19 bin TL arasında değişim gösteriyor. 



3 büyük projeye ev sahipliği yapıyor

Gecekondulardan rezidanslara uzanan bir tarih sürecinden geçen bölgede tamamlanmış birçok konut projesinin yanı...