02 / 05 / 2024

zeytinburnu locamahal iletişim

zeytinburnu locamahal iletişim

Loca Mahal Evleri Kiptaş konut fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Projede firma bünyesinde 24 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor...

Locamahal Kiptaş Zeytinburnu Projesi iletişim!

Locamahal projesi Kiptaş tarafından İstanbul Zeytinburnu'da hayata geçirildi. Projede konutları fiyatları minimum 600 bin TL'den başlıyor...

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim!

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Mahal Zeytinburnu projesinde ön talep toplanıyor...

KİPTAŞ Loca Mahal Zeytinburnu iletişim!

KİPTAŞ Loca Mahal Zeytinburnu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Locamahal Zeytinburnu projesinde ön talepler toplanıyor...

Yedi Mavi Evleri Zeytinburnu iletişim!

Yedi Mavi Evleri Zeytinburnu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön satışların başladığı Yedi Mavi projesi 2018 yılında teslim edilecek...

Yedi Mavi projesinin PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB Zeytinburnu arazisi üzerinde yükselen Yedi Mavi Projesi’nin iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim!

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul projesinin ilk etabında 453 adet bağımsız birim satışa çıkarılacak...

Yenigün Özak Ziylan Zeytinburnu Projesi iletişim!

Yenigün Özak Ziylan Zeytinburnu Projesi iletişim için 0212 486 36 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sahil yolu üzerinde inşa edilecek proje 660 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek.

Beyaz Park Zeytinburnu iletişim!

Toplam 15 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen projede 370 adet daire bulunuyor. Beyaz Park Zeytinburnu iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi.

Yedi Mavi iletişim bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu 'nda yükselen projede daire deniz manzarasına cephesi bulunacak. Yedi Mavi Zeytinburnu iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 034 olarak belirlendi.

Zeytinburnu Beyaz Park iletişim!

5 blok şeklinde inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Zeytinburnu Beyaz Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi.

Topkapı Beyaz Park iletişim!

5 blok şeklinde inşa edilen proje İstanbul Zeytinburnu Topkapı lokasyonunda yer alıyor. Topkapı Beyaz Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi.

Zeytinburnu Yedi Mavi iletişim bilgileri telefon!

Ön talep toplamaya devam eden proje toplam 73 bin metrekare alanda inşa edilecek. Zeytinburnu Yedi Mavi iletişim bilgileri telefon numarası 444 7 034 olarak belirlendi.

Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri iletişim!

Toplam 650 adet daireden meydana gelecek olan projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Zeytinburnu Yedi Mavi Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 034 olarak belirlendi.

zeytinburnu locamahal iletişim Haberi

zeytinburnu locamahal iletişim

Ön satışların yapıldığı Loca Mahal projesinde daireler sahiplerin 36 ay sonra teslim edilecek. KİPTAŞ Loca Mahal projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor. 


Loca Mahal projesi, KİPTAŞ tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda, Veliefendi Hipodromu'nun yanında inşa edilecek. Loca Mahal projesinde konutların yanı sıra ticaret alanları da olacak. 


Loca Mahal Evleri Kiptaş konut fiyatları!

KİPTAŞ Loca Mahal projesinde dairelerin fiyatları 600 bin TL ile 1 milyon 900 bin TL aralığında değişiyor. Zeytinburnu Loca Mahal projesi 1.264 daire ve 75 dükkandan meydana geliyor. 


Loca Mahal Zeytinburnu ödeme bilgisine göre firma bünyesinde vade farksız 24 aya kadar taksitli olarak ya da banka kredisi kullanılarak ev sahibi olma seçenekleri sunuluyor. 



Tel: 444 30 49   

Web: http://locamahal.com

Gizem...