05 / 05 / 2024

Zeytinburnu Merkez Efendi yeni cami imar planlarına işlendi mi

Zeytinburnu Merkez Efendi yeni cami imar planlarına işlendi mi

Zeytinburnu Merkez Efendi Mahallesi, 502 pafta, 3222 ada, 1 ve 2 parseller ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı. İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde askıya çıkarılan o plan...

Clk Yol Yapı Taahhüt Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Clk Yol Yapı Taahhüt Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Clk Yol Yapı Taahhüt Limited Şirketi'nin merkezi Zeytinburnu'nda yapıldı.

Hms Metallurgy Mühendislik Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hms Metallurgy Mühendislik Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hms Metallurgy Mühendislik Anonim Şirketi'nin merkezi Zeytinburnu'nda yapıldı.

Ond İnşaat Nakliyat Madencilik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ond İnşaat Nakliyat Madencilik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ond İnşaat Nakliyat Madencilik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Zeytinburnu'nda yapıldı.

Evora Denizli'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 724 Ada 1 Parsel (B Bloklar), 722 Ada 1 Parsel (C1-C2 Bloklar) ve 723 Ada 1 Parselin (T2 Blok) kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 5 Ekim 2021 tarihinde onaylandı

Tvg İnşaat Turizm Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tvg İnşaat Turizm Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tvg İnşaat Turizm Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Zeytinburnu'nda yapıldı.

Evora Denizli'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 719 ada 1 parselin (D Bloklar) kısmi kesin kabulü yapıldı ve Kısmi Kesin Kabul Tutanağı onaylandı. 

TMSF Beyazpark Topkapı'daki 57 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, mülkiyeti TMSF'ye ait olan, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkez Efendi Mahallesi 3326 ada, 491 pafta, 1 parselde kayıtlı arsa üzerindeki Beyazpark Topkapı projesinde yer alan 57 taşınmazı satışa çıkardı.

Emlak Konut Evora Denizli kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut Evora Denizli, Denizli Merkez Efendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Evora Denizli), 719 Ada 1 Parselin (D Bloklar) İnşaatlarının kısmi geçici kabulü yapıldı...

Master Müteahhitlik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Müteahhitlik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hakkı Ersoy, Recep Çığır Türe, Ali Özoğlu, Ercüment Cömert ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Zeytinburnu, Merkez Efendi Mahallesi'nde kuruldu.

Miskin Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miskin Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirket, Abdurrahman Yüzbaşıoğlu ve Serdal Özkoç ortaklığıyla 12 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Zeytinburnu, Veli Efendi Mahallesi'nde kuruldu.

Halic Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halic Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mataz Abou Baker tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Zeytinburnu, Mehmet Efendi, M.Mevlana C.Panorama'da kuruldu.

Beyaz Zemin İksa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Zemin İksa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Çolak tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Zeytinburnu, Merkez Efendi Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

Manisa'ya 2 yeni hastane yapılıyor!

Manisa'ya 450 milyon liraya mal olacak 558 yataklı eğitim araştırma hastanesi ve 180 milyon lira harcanacak 550 yataklı Merkez Efendi Devlet Hastanesi yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu Merkez Efendi yeni cami imar planlarına işlendi mi Haberi

Zeytinburnu Merkez Efendi yeni cami imar planlarına işlendi mi

Zeytinburnu İlçesi, Merkez Efendi Mahallesi, 502 pafta, 3222 ada, 1 ve 2 parseller ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Ocak 2015 Perşembe günü ilanen askıya çıkarıldı.


Büyükşehir, 28663 dosya numaralı imar planı tadilatını 17 Ekim 2014'te onayladı. İmar planı, 06 Şubat 2015'te askıdan indirilecek. Detaylar şöyle;


Zeytinburnu Kazlıçeşme 1617 ada imar planı da askıda! Detaylar için tıklayın!


Plan notları!


1- Plan onama hududu plan tasdik hudududur.


2- Plan onama hududu içerisinde kalan Merkezefendi Mahallesi 502 pafta, 3222 ada, 1 ve 2 parseller ve bir kısım kadastral boşluk "Dini Tesis (Cami) Alanı"dır. 


3- Dini tesis cami alanında irtifa çevre yapılaşma değerleri olup avan projede belirlenecektir.


4- 1/1000 ölçekli uygulama imar planı aşamasında ilgili kurum ve kuruluş (Deprem...