29 / 04 / 2024

TMSF Beyazpark Topkapı'daki 57 gayrimenkulü satışa çıkardı!

TMSF Beyazpark Topkapı'daki 57 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, mülkiyeti TMSF'ye ait olan, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkez Efendi Mahallesi 3326 ada, 491 pafta, 1 parselde kayıtlı arsa üzerindeki Beyazpark Topkapı projesinde yer alan 57 taşınmazı satışa çıkardı.



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkez Efendi Mahallesi 3326 ada, 491 pafta, 1 parselde kayıtlı arsa üzerinde, Beyazpark Topkapı projesinde yer alan, 12 Adet 1+1, 34 adet 2+1, 5 adet 3+1 konut ile 2 adet asma katlı depolu dükkan ve 4 adet depolu dükkandan oluşan toplamda 57 adet kat mülkiyetli bağımsız bölümü 60 milyon TL'ye satışa çıkardı. 

TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU TARAFINDAN SATIŞA ÇIKARILAN TAŞINMAZLAR

İlan metni için tıklayın

1. Yukarıda belirtilen gayrimenkullerin ihalesi Açık Teklif ve Açık Artırma yöntemiyle 13/10/2020 tarihinde TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU Konferans Salonu Büyükdere Caddesi No: 143 Esentepe/İSTANBUL adresinde saat 14.00'de yapılacaktır.

2. Gayrimenkul açık teklif alma toplantısına katılmak isteyen isteklilerin; muhammen bedelin %5'i kadar nakit teminatı TMSF’nin T.Vakıflar Bankası A.Ş. İstanbul Avrupa Kurumsal Şubesi nezdindeki TR**********************56 İBAN No.lu TL hesabına nakden yatırarak dekontunu ihale saatinden önce TMSF yetkililerine ibraz etmeleri veya bu tutardaki örneği Kurumdan temin edilecek olan asgari 2 ay süreli geçici teminat mektubunu yanlarında getirerek ihale salonuna girmeden önce salondaki yetkililere teslim etmeleri ve şartname imzalayarak bayrak almaları gerekmektedir. İhale mahallinde nakit teminat tahsili yapılmayacaktır. Teminat ifadesi, ihaleye girişteki teminatı ve bu teminat yükseltilirken verilen ek teminatı da kapsar.

3. Satış şartnamesi ve gayrimenkuller hakkında daha ayrıntılı bilgi www.tmsf.org.tr internet adresinden ve aşağıdaki başvuru adreslerinden temin edilebilecektir.

4. Açık Teklif ve Açık Artırma ihalesine katılanlar şartnameyi okumuş ve kabul etmiş sayılırlar.

5.Gayrimenkul ile ilgili bilgiler ve fotoğraflar taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi niteliğindedir. TMSF'den randevu almak kaydıyla gayrimenkuller ihale günü hariç mesai saatleri içerisinde gösterilebilecektir.

6. Taşınmazların devir ve tescil işlemleriyle ilgili her türlü sözleşme masrafları alıcıya; vergi, resim ve harçlar ile buna benzer tüm yükümlülükler yasal düzenlemeler kapsamında taraflara aittir. Taşınmazların alıcıya veya göstereceği kişiye devir ve tescili satış bedelinin/borcun tamamen ödenmesi halinde yapılacaktır.

7. TMSF Devlet İhale Kanunu hükümlerine tabi olmadığından ihaleyi yapıp yapmamakta veya dilediğine yapmakta serbesttir.

8. Satış ilanında dizgi ve baskı hatası olması halinde İhale anındaki açıklamalar geçerlidir.

9. İhale üzerinde kalan ihale alıcısının TMSF tarafından verilen sürede yükümlülüklerini yerine getirmemesi veya satın almaktan vazgeçmesi halinde TMSF ikinci en yüksek teklifi veren istekliden taşınmazı satın almasını isteyebilir.

Tanıtım Dosyası için tıklayın

Şartname için tıklayın

Blok-tip-alan dağılımı için tıklayın

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön