03 / 05 / 2024

Zeytinburnu sahil inşaat projesi

Zeytinburnu sahil inşaat projesi

Kalkavan Yapı-Hasan Sever Inşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, İstanbul'un en önemli arazilerinden olan Zeytinburnu Sahil'de rezidans, konut, ofis, ticari üniteler ve zengin sosyal yaşam alanlarından oluşacak proje hayata geçirecek.

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu Buz Pisti’nin inşaatında son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte inşaatı süren ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük ve kompleks tesisi olacak olan Zeytinburnu Buz Pisti’ndeki çalışmaları inceledi. 

Büyükyalı'da inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşaatı devam eden Büyükyalı projesinde inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor..

Emlak Konut Zeytinburnu projesinde inşaat başlıyor!

Emlak Konut tarafından ihale edilen Zeytinburnu Beştelsiz arsasında inşaat başlıyor. Bugün yer teslimi yapılan proje Güney Gayrimenkul-Baş Yapı İnşaat-Akkom Mühendislik-Elit Vizyon Yapı İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa edilecek.

Akhisar'da Arazi Toplulaştırma Projeleri'nin inşaatı başlıyor!

DSİ 2. Bölge, Akhisar Gördes Sol Sahil ve Arazi Toplulaştırma Projeleri inşaatına başlamak için üzüm hasadının bitmesini bekliyor

İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kentin vizyon projelerinden olan Sahil Cami inşaatında incelemelerde bulundu. İşte İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum...

İskenderun Sahil Camii'nin inşaatı yükseliyor!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yapımı devam eden ve Budapeşte’de bir caminin model alındığı Sahil Camii inşaatı hızla yükseliyor.

İnistanbul 3. ve 4. etap inşaat işi Sera Yapı'ya verildi!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zeytinburnu'nda inşa ettiği İnistanbul projesinin 3'ncü ve 4'ncü etaplarına ait kaba inşaat işlerini Sera Yapı yapacak.

Karşıyaka Tramvayı'nın inşaatı tehlike saçıyor!

Konak Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ve Karşıyaka'da tramvay inşaatları sürerken, inşaatın Karşıyaka'daki Alaybey bölümü tehlike saçmaya başladı. Bölge halkı önlem alınmamasına tepki gösterdi.

İskenderun Sahil Camii inşaatında son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun sahil camii inşaatının hızla ilerlediğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, sahil alanında hayırsever İşadamı Recep Atakaş tarafından yaptırılan Nihal Atakaş Cami'nin inşaatını inceledi.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda inşaat durdu mu?

Ak Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki altgeçit inşaatını yerinde inceledi, projenin akıbetini sordu. Doğan, şantiyenin kapatıldığını ve inşaatın yaklaşık bir ay önce durduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi.

Yeşil Sahil İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Sahil İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Melih Üskan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sedef Oya Güvendirek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Şişli'de kuruldu.

Zeytinburnu sahil inşaat projesi Haberi

Zeytinburnu sahil inşaat projesi
Kalkavan Yapı-Hasan Sever Inşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, İstanbul'un en önemli arazilerinden olan Zeytinburnu Sahil'de rezidans, konut, ofis, ticari üniteler ve zengin sosyal yaşam alanlarından oluşacak proje hayata geçirecek. Projeye imza atan Kalkavan Yapı-Hasan Sever Inşaat-Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı, Zeytinburnu Sahili'nde yer alan TOBB arazisinde geliştireceği yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. Yeni proje ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi görürken, projeye ilişkin maketin yer alacağı satış ofisinin de yapımı hızla...