02 / 05 / 2024

Zeytinburnu Stadyumu ne olacak

Zeytinburnu Stadyumu ne olacak

İstanbul Zeytinburnu’nda yer alan Abdi İpekçi Spor salonundan sonra Zeytinburnu Spor Kompleksi ve stadyumu da yıkılıyor. Yıkımın ardından spor tesisleri yeniden yapılacak.

Bab İstanbul'da satışlar başladı! Zeytinburnu'na 153 konutluk yeni proje!

Bab İstanbul projesinde konut satışları başladı. İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen projede teslimler 23 ay sonra yapılacak. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Çamur tarafından kuruldu.

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otellerine 1 milyar 3 milyon TL değer biçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis'e ait 30 Haziran 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelinin değeri ne kadar oldu?

Zeytinburnu kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Zeytinburnu Belediyesi tarafından hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat ilerliyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Belediye Başkanı Ömer Arısoy çalışmalarda gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

KİPTAŞ Zeytinburnu Locamahal kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ tarafından devam eden Zeytinburnu Locamahal kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden projede gelinen son aşama hakkında bilgi paylaştı. 

Zeytinburnu Buz Pisti’nin inşaatında son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile birlikte inşaatı süren ve tamamlandığında Türkiye’nin en büyük ve kompleks tesisi olacak olan Zeytinburnu Buz Pisti’ndeki çalışmaları inceledi. 

Yeni Zeytinburnu İlçe Emniyet Binası'nın temeli atıldı!

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. 1 bodrum kat,  zemin ve 3 normal kattan meydana gelecek Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Millet Bahçesi’ne komşu olacak.

Erzincan Şehir Stadyumu'nda son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Erzincan'da hayata geçirilen 13 bin seyirci kapasiteli, şehir stadyumu inşaatını inceledi.

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.

Zeytinburnu kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

 Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçedeki Telsiz, Çırpıcı, Merkezefendi İETT Blokları ve Beştelsiz Mahallesi’ndeki  kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bazı açıklamalar yaptı.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu Bakanlığa tahsis edildi!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun tahsis işlemleri tamamlandı. 31 kiralık dükkân hariç olmak üzere stadyum, 25 seneliğine bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Bakanlığına verildi.

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Zeytinburnu Stadyumu ne olacak Haberi

Zeytinburnu Stadyumu ne olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 10 bin metrekarelik parsel üzerinde yer alan ve “riskli yapı” raporu bulunan Zeytinburnu Spor Kompleksi'nin yıkımı için 17 Ocak tarihinde ihaleye çıktı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, spor kompleksinin enkazından çıkacak ekonomik değer ifade eden malzeme karşılığı yıkımı işi  900 bin liraya Sait Keskin Köprülü İnşaat Taahhüt Yıkım Hafriyat şirketine verildi.


YENİDEN YAPILACAK


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kötü hava koşullarında evsizleri misafir ettiği, bir çok karşılaşmaya ev sahipliği yapan spor kompleksinde yarı olimpik yüzme havuzu, 400 seyircili spor salonu, fitness salonu, 2 adet halı futbol sahası, kapalı tenis kortları yer alıyordu. 1993 tarihinde açılan ve 2002 tarihinde yenilenen spor kompleksinin yıkımın ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Zeytinburnu Belediyesi'nin yerine 2 bin seyirci kapasiteli spor salonu yapacağı öğrenildi. 38 bin metrekarelik...